Υποβολή Αίτησης – Δήλωσης των υποψήφιων για συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις των ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ έτους 2018

Όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία, όλοι οι υποψήφιοι για συμμετοχή στις Πανελλαδικές εξετάσεις του 2018 των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, πρέπει να υποβάλουν στο Λύκειό τους Αίτηση-Δήλωση υποψηφιότητας συμμετοχής στις εξετάσεις αυτές.

Η προθεσμία ορίζεται από την Παρασκευή 16 ως και την Πέμπτη 29 Μαρτίου για όλους τους υποψηφίους που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ). Επισημαίνεται ότι η ανωτέρω προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της δεν γίνεται δεκτή καμία Αίτηση-Δήλωση.

Οι απόφοιτοι που επιθυμούν να καταθέσουν αίτηση – δήλωση στο σχολείο μας μπορούν να προσέρχονται από τη Δευτέρα 26/03/2018 έως την Τετάρτη 28/03/2018.

Για τα σχετικά έντυπα πατήστε εδώ.

Εκδήλωση ενημέρωσης από το ΚΕΣΥΠ

Υλοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 13/03/2018 η εκδήλωση ενημέρωσης των μαθητών/τριών της Γ’ τάξης του σχολείου μας σε θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού από τον υπεύθυνο του ΚΕΣΥΠ Ηρακλείου κ. Αντωνίου. Η διεύθυνση και ο σύλλογος διδασκόντων ευχαριστεί τον κ. Αντωνίου για την ουσιαστική και επίκαιρη ενημέρωση που κίνησε το ενδιαφέρον των μαθητών/τριών όπως αναδείχθηκε μέσα από τις  ερωτήσεις των παιδιών και τη συζήτηση που ακολούθησε.

Υλικό από την ενημέρωση μπορείτε να αναζητήσετε εδώ.

Αλλαγές στην αξιολόγηση των μαθητών

Δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ  ο νόμος υπ’ αριθμ. 4521/2018 (ΦΕΚ Α΄ 38/02-03-2018) με θέμα: «Ίδρυση Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και άλλες διατάξεις». Το άρθρο 34 του ανωτέρω νόμου αφορά ζητήματα αξιολόγησης μαθητών Γενικού Λυκείου.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πραγματοποίηση εκπαιδευτικής επίσκεψης

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πραγματοποίηση εκπαιδευτικής επίσκεψης μαθητών του 8ου ΓΕΛ  Ηρακλείου στο πλαίσιο προγραμμάτων Αγωγής Σταδιοδρομίας σε επιχειρήσεις  στο Σκαλάνι, Θραψανό και Χερσόνησο.