Συγκέντρωση ειδών διατροφής για «Tο Χαμόγελο του Παιδιού».

Σας ενημερώνουμε ότι ο Εθελοντικός Οργανισμός για τα παιδιά «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όπως κάθε χρόνο έτσι και εφέτος, ενόψει των επικείμενων εορτών των Χριστουγέννων, επιθυμεί να συγκεντρώσει τρόφιμα προσπαθώντας να καλύψει τις ανάγκες τόσο των παιδιών που διαμένουν στα σπίτια του Συλλόγου, όσο και των παιδιών και οικογενειών που λαμβάνουν υποστηρικτικές υπηρεσίες μέσω των Κέντρων Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας, λόγω των σοβαρών προβλημάτων διαβίωσης που αντιμετωπίζουν. Για το έγγραφο πατήστε εδώ.

Δημόσια διαβούλευση του σχεδίου της Υ.Α. για τη φοίτηση στα σχολεία Δ.Ε

Σας ενημερώνουμε ότι δώθηκε σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο Υπουργικής Απόφασης για τη φοίτηση στα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης η οποία θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 15:00. Για τη διαβούλευση ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.minedu.gov.gr/news/31371-09-11-17-se-dimosia-diavoylefsi-to-sxedio-ypourgikis-apofasis-gia-ti-foitisi-sta-sxoleia-tis-defterovathmias-ekpaidefsis

1η ΗΜΕΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ/ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

Καλούμε τους γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών του σχολείου μας να ενημερωθούν για την πρόοδο τους από τους εκπαιδευτικούς του σχολείου, τη Δευτέρα 13/11/2017 και τις ώρες 12:00 έως 14:00. Για το ενημερωτικό σημείωμα που στάλθηκε στην αρχή του σχολικού έτους πατήστε εδώ.