Πρόληψη κατά του καρκίνου του Πνεύμονα

Η Παθολογική Ογκολογική Κλινική του ΠαΓΝΗ θέλει να ενισχύσει τη δράση της στην πρόληψη κατά του καρκίνου και προσδοκά στη βοήθειά σας για να το πετύχει. Ο μήνας Νοέμβρης είναι ο μήνας κατά του καρκίνου του πνεύμονα και με αυτήν την αφορμή επιθυμεί να συμβάλλει στον αγώνα κατά του καπνίσματος.

 

Εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με το 5%

Αναφορικά με την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, ατόμων που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις, σας ενημερώνουμε ότι οι υποψήφιοι της ειδικής αυτής κατηγορίας, ότι ο χρόνος υποβολής των σχετικών δικαιολογητικών στα εν λόγω Νοσοκομεία είναι από Τρίτη 20 Νοεμβρίου έως και Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018.

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε την εγκύκλιο.

Εκλογές Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Την Τετάρτη 14/11/2018 στο χώρο του σχολείου πραγματοποιήθηκε η ετήσια τακτική και εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 8ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου όπου έγινε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός.

Ακολούθησαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου

Την ίδια μέρα, συστάθηκε το νέο Δ.Σ. που προέκυψε από τις εκλογές και έγινε η  συγκρότηση του  σε σώμα ως εξής.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για διδακτική επίσκεψη στην Κοιν. Σ. Επ. Μελίτακες

Ο Διευθυντής του 8ου Γ. Λυκείου Ηρακλείου, σύμφωνα με την Υ.Α 33120/ΓΔ4/28-02-2017(ΦΕΚ 681/Β/06-03-2017) του ΥΠ.Π.Ε.Θ., προκηρύσσει την εκδήλωση ενδιαφέροντος για μετακίνηση (22) είκοσι δύο μαθητών και (2) δύο  συνοδών καθηγητών από το χώρο του σχολείου στο σχολικό κήπο του Πύργου  που έχει παραχωρηθεί από το Δήμο Αρχανών- Αστερουσίων στην Κοιν. Σ. Επ. Μελίτακες.

Σχολείο Βικιπαίδειας Κρήτης για εκπαιδευτικούς και μαθητές

Όσοι εκπαιδευτικοί ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στο προτεινόμενο δωρεάν επιμορφωτικό πρόγραμμα (ενδεικτικό χρονοδιάγραμμα), το οποίο θα τρέξει σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα της Κρήτης, στην έδρα της εκάστοτε Π.Ε. με περιορισμένες θέσεις με σκοπό την εκπροσώπηση το δυνατόν περισσότερων σχολείων, παρακαλούνται να συμπληρώσουν την φόρμα συμμετοχής, στην παρακάτω ιστοσελίδα, ως τις 25/11/2018:

https://tinyurl.com/WikipediaSchoolCreteApplyForm