11ος Κνώσειος Ημιμαραθώνιος

αφίσα Κνώσειου 2Μπορείτε να δηλώνετε μέσω της σελίδας στο fecebook Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης, του ιστότοπου: cretamarathon.gr ή στα τηλέφωνα 6972016000 – 2810344774 Καμπαξής Σπυρίδων & 6945251883 Πολλάκης Ευάγγελος (υπεύθυνοι διοργάνωσης)

Συμμετοχή μαθήτριας μας στο 2o Φεστιβάλ Πιάνου

Συγχαίρουμε τη μαθήτρια μας Λίνα Ζάχαρη της Γ τάξης, για την εξαιρετική της εμφάνιση στο 2ο Φεστιβάλ Πιάνου του Δήμου Ηρακλείου που διεξήχθη από 6 έως 18 Φεβρουαρίου 2017. Διαβάστε την ενδιαφέρουσα συνέντευξη της στην εφημερίδα «ΠΑΤΡΙΣ».

Παράταση της προθεσμίας υποβολής Αίτηση-Δήλωσης στις Πανελλαδικές

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται η παράταση της προθεσμίας για την υποβολή της Αίτησης-Δήλωσης συμμετοχής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις ΓΕΛ και ΕΠΑΛ  μέχρι και την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017.

Για τα απαραίτητα έγγραφα δείτε τη σχετική ανάρτηση του Υπουργείου Παιδείας και το Google Drive του σχολείου. Για την ενημέρωση σας παρακολουθείτε τις αναρτήσεις στο https://www.minedu.gov.gr όπου επιλέγετε το σύνδεσμο ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.

Ειδικότερα για τους αποφοίτους παλαιοτέρων ετών, που επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή στις Πανελλαδικές εξετάσεις θα πρέπει η αίτησή τους να συνοδεύεται από :
Φωτοαντίγραφο τίτλου απόλυσης
Ταυτότητα ή διαβατήριο
Μία μικρή φωτογραφία (ταυτότητας)
Φωτοαντίγραφο βεβαίωσης συμμετοχής ή δελτίου εξεταζομένου

Συγχαρητήρια στην μαθητική μας ομάδα ποδοσφαίρου

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Καθηγητών συγχαίρουν την ομάδα ποδοσφαίρου του σχολείου μας, για την επιτυχημένη τους πορεία στους σχολικούς αγώνες της Δ.Δ.Ε Νομού Ηρακλείου  φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά. Επίσης για το ήθος που επέδειξαν στο αγωνιστικό μέρος και για το ομαδικό πνεύμα που ανέπτυξαν.

20170223_111805

4ο Φεστιβάλ παιδικού/νεανικού τραγουδιού

Από το σχολείο μας συμμετέχει στο 4ο Φεστιβάλ Παιδικού/Νεανικού Τραγουδιού ο μαθητής της Γ τάξης Μακαρώνας Μανώλης και προκρίθηκε στους τελικούς που τα διεξαχθούν το Σάββατο 4/3/2017 στο κινηματοθέατρο ΑΣΤΟΡΙΑ στις 16:30.