Αρχείο κατηγορίας Εκδηλώσεις & δράσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑμεΑ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αναπηρίας που θεσπίστηκε από τον ΟΗΕ το 1992 και τηρείται κάθε χρόνο σε όλο τον πλανήτη στις 3 Δεκεμβρίου, το σχολείο μας συμμετείχε στη διασχολική εκδήλωση που υλοποιήθηκε από τους μαθητές του τμήματος Α6 του σχολείου μας και των μαθητών που φοιτούν στα Τμήματα Ένταξης του 13ου Γυμνασίου, με υπεύθυνη την εκπαιδευτικό κ. Κουνέλη Μαριάννα.
Δείτε εδώ το δελτίο τύπου και φωτογραφίες από την εκδήλωση.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ

Το Περιφερειακό Τμήμα Κρήτης της Ένωσης Ελλήνων Χημικών και ο Δήμος Αγίου Νικολάου σας προσκαλεί το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου και ώρα 18.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Λασιθίου(Ι. Κούνδουρου 17, Άγιος Νικόλαος), όπου θα τιμηθούν οι  μαθητές  της Κρήτης  που διακρίθηκαν  στον 32ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Χημείας  και στην 50η Ολυμπιάδα Χημείας .

Στην εκδήλωσή  θα μιλήσει ο καθηγητής του Τμήματος Χημείας του Πανεπιστήμιου Κρήτης και Διευθυντής του Ινστιτούτου Ερευνών Περιβάλλοντος και Βιώσιμης Ανάπτυξης  του Εθνικού Αστεροσκοπείου κος Νικόλαος Μιχαλόπουλος, με θέμα  

«Κλιματική Αλλαγή προ των πυλών ή το κλίμα εάλω».

Θα ήταν χαρά μας να σας έχουμε μαζί μας.

Δήμος Αγίου Νικολάου

ΔΕ του Π.Τ Κρήτης της ΕΕΧ

Συγκέντρωση ειδών διατροφής για «Tο Χαμόγελο του Παιδιού»

Απόσπασμα από την ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού: «Στο πλαίσιο της πολύπλευρης και πολυετούς συνεργασίας μας θα θέλαμε για μία ακόμα φορά να ζητήσουμε την υποστήριξή του Σχολείου και των μαθητών σας και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να στηρίξουμε τα παιδιά και τις οικογένειες που βρίσκονται ή απειλούνται να βρεθούν σε κατάσταση Φτώχειας.»

Ας ανταποκριθούμε όλοι, εκπαιδευτικοί, μαθητές και γονείς, γιατί πολύ απλά είμαστε  Άνθρωποι

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Όποιος ενδιαφέρεται θα πρέπει να παραδώσει στη γραμματεία του σχολείου

ένα ζωγραφικό του έργου με θέμα:

1.Η ΜΙΝΩΙΚΗ ΚΡΗΤΗ ΜΑΣ ΕΜΠΝEΕΙ ή

2.ΣΧΟΛΙΚΗ ΖΩΗ  ή

3.ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΘΕΜΑ

Σημείωση:

1.Οι διαστάσεις της ζωγραφικής επιφάνειας, είναι αυτές που επιθυμεί ο συμμετέχων, με την προϋπόθεση ότι καμία πλευρά δεν θα είναι μικρότερη από 40 εκ.(διαστάσεις  Α3).

2.Στην πίσω πλευρά του έργου να αναγράφονται : ονοματεπώνυμο ,τάξη ,τμήμα.

3.Τα έργα πρέπει να κατατεθούν έως την Τετάρτη  09/5/2018.

4.Τα έργα θα αξιολογηθούν από τον σύλλογο καθηγητών και το δεκαπενταμελές .Όσα προκριθούν θα αποτυπωθούν  σε  τοίχους στον προαύλιο χώρο του σχολείου.

Ενημερωτική δράση Κυκλοφοριακής Αγωγής και Οδικής Ασφάλειας

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 8ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου, σε συνεργασία με την Τροχαία Ηρακλείου, οργανώνουν ενημερωτική δράση Κυκλοφοριακής Αγωγής και Οδικής Ασφάλειας στην αίθουσα Ντιάνα Μανουρά του σχολείου, την Παρασκευή 30/03/2018 και ώρα 11:00 π.μ. Την εκδήλωση καλούνται να παρακολουθήσουν και οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών του σχολείου μας.