Αρχείο κατηγορίας Μαθητικοί διαγωνισμοί

24ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Αστρονομίας και Διαστημικής 2019

Σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με το Απόσπασμα Πρακτικού 56/22-11-2018 του Δ.Σ. του Ι.Ε.Π., εγκρίνουμε τον 24ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Αστρονομίας και Διαστημικής 2019 για το σχολικό έτος 2018-2019 που προκηρύσσει το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και η Εταιρεία Αστρονομίας και Διαστήματος.

Για λεπτομέρειες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Διαγωνισμού contest.astronomos.gr

15ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Βιολογίας 2019 – Διεθνής Ολυμπιάδα Βιολογίας

Η Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων (ΠΕΒ) προκηρύσσει τον 15ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Βιολογίας (ΠΔΒ) 2019 για μαθητές της Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξης των Γενικών Λυκείων και Γ΄ τάξης των ΕΠΑ.Λ. της χώρας.

O Πανελλήνιος Διαγωνισμός Βιολογίας (ΠΔΒ), που διεξάγεται σε σύνδεση με τη Διεθνή Ολυμπιάδα Βιολογίας (International Biology Olympiad – IBO), έχει ως σκοπό την επιλογή και την ανάδειξη ταλαντούχων μαθητών/τριών της χώρας που ενδιαφέρονται και ασχολούνται με τη Βιολογία. Παράλληλα, δίνει τη δυνατότητα στους/στις μαθητές/τριες να δοκιμάσουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους, αλλά και να συμμετάσχουν στις Διεθνείς Ολυμπιάδες Βιολογίας.

Δείτε την εγκύκλιο εδώ.

Αποτελέσματα διαγωνισμού EUROSCOLA 2019

Η διεύθυνση και ο σύλλογος διδασκόντων συγχαίρει

  1. Την Αντωναράκη Μαρίνα Μαρία του Γεωργίου ( 1η)
  2. Τον Σηφάκη Ιωάννη του Ευαγγέλου (4ος)
  3. Την Αγγελάκη Άννα του Εμμανουήλ (12η)

που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό EUROSCOLA 2019  αλλά και όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου μας  που συμμετείχαν στον διαγωνισμό.

2οι Πανελλήνιοι Μαθητικοί Αγώνες Ρητορικής Τέχνης

Σε συνέχεια της μεγάλης επιτυχίας των 1ων  Πανελλήνιων Μαθητικών Αγώνων Ρητορικής Τέχνης «Μαθητές Αγορητές» αποφασίστηκε η διεξαγωγή του 2ου αντίστοιχου συνεδρίου στη Θεσσαλονίκη, το διάστημα 02-03 Μαρτίου 2019 στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων «Απόστολος Παύλος» στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε την πρόσκληση.

Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός EUSO 2019

Η Πανελλήνια Ένωση Υπευθύνων ΕΚΦΕ προκηρύσσει «Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό για τη συμμετοχή στην 17η Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Φυσικών Επιστημών – EUSO 2019».

Πατήστε εδώ για να δείτε τα σχετικά έγγραφα.