Αρχείο κατηγορίας Μαθητικοί διαγωνισμοί

Βράβευση μαθητών από την ‘Ενωση Ελλήνων Φυσικών

Την Κυριακή 1/10/2017 πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του 2ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου η εκδήλωση βράβευσης των μαθητών από την Κρήτη που διακρίθηκαν στον 27ο  Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής Λυκείου και στον 5ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής Γυμνασίου 2017. Στην εκδήλωση αυτή τιμήθηκαν και οι μαθητές του σχολείου μας: 1. Λαμπρίδης Χριστόφορος (Βραβείο) και 2. Μαντάς Χαράλαμπος (Έπαινος). Τους συγχαίρουμε και τους ευχόμαστε καλή πρόοδο.

Διεθνής Έκθεση ζωγραφικής ?Together?

Tο Κέντρο Καλών Τεχνών για παιδιά και νέους ανθρώπους στην πόλη Hyvink?? της Φινλανδίας (Art Centre for Children and Young People) διοργανώνει τη 16η Διεθνή Έκθεση Ζωγραφικής με θέμα «Μαζί/Together» και προσκαλεί σε συμμετοχή του μαθητικού πληθυσμού.
Για περισσότερες πληροφορίες…ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΕΔΩ.

Διακριθέντες μαθητές σε διαγωνισμούς Φυσικής & Χημείας

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Καθηγητών συγχαίρει τους παρακάτω μαθητές μας για τις διακρίσεις τους στους διαγωνισμούς Φυσικής και Χημείας.
  • Διαγωνισμός Φυσικής της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών
Γ Λυκείου: ΦΟΥΚΑΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΤΣΑΚΟΥΝΤΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
  • Διαγωνισμός Φυσικής Αριστοτέλης 2017
Β Λυκείου: ΛΑΜΠΡΙΔΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ, ΜΑΝΤΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, ΨΑΡΟΥΔΑΚΗ ΕΛΕΝΗ
  • Διαγωνισμός Χημείας της Ένωσης Ελλήνων Χημικών

Γ Λυκείου:
ΦΟΥΚΑΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΣΤΕΦΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ,  ΤΖΑΝΑΚΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΨΑΡΟΥΛΑΚΗ ΔΑΝΑΗ,  ΤΟΥΜΠΕ  ΗΛΙΑΣ,  ΜΠΑΜΙΕΔΑΚΗΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ

Β Λυκείου:
ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΛΑΜΠΡΙΔΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ,
ΒΟΥΖΟΥΝΕΡΑΚΗ  ΜΕΛΙΝΑ, ΑΓΡΙΜΑΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ.

Διάκριση μαθητή μας σε Μαθηματικό Διαγωνισμό

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Καθηγητών
συγχαίρει το μαθητή της Γ τάξης
Οικονομάκη Μιχάλη
για την επιτυχία του στο Μαθηματικό Διαγωνισμός «Ο ΘΑΛΗΣ»
της ΕΜΕ (Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας).

Οι μαθητές επέτυχαν στις εξετάσεις, θα βραβευθούν σε ειδική τελετή που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Απριλίου 2017  στις 7  το απόγευμα, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 2ου Λυκείου Ηρακλείου με ομιλητή τον  καθηγητή Φυσικής του Πανεπιστημίου Κρήτης και διευθυντή των Πανεπιστημιακών Εκδόσεων Κρήτης κ. Στέφανο Τραχανά.