Αρχείο κατηγορίας Μαθητικοί διαγωνισμοί

Θερινά Σχολεία Ε.Ε.Φ. Ιουνίου-Ιουλίου 2023

Σας γνωστοποιούμε τα 3 θεματικά Θερινά Σχολεία που διοργανώνει η Ένωση Ελλήνων Φυσικών για μαθητές Γυμνασίου- Λυκείου στο πλαίσιο επιμόρφωσης μαθητών και μαθητριών όλων των βαθμίδων. που θα πραγματοποιηθούν  για την χρονική περίοδο Ιουνίου-Ιουλίου 2023.

1.Stem Education στις 23-25 Ιουνίου 2023  στην Κόρινθο, στο Αριστοτέλειο Κορινθιακό Εκπαιδευτήριο.

2.Διαδρομές στις Φυσικές Επιστήμες στις 26-28 Ιουνίου 2023 στο Γενικό Λύκειο της Αίγινας.

3.Φυσικές Επιστήμες και Τεχνητή Νοημοσύνη στις 30 Ιουνίου-2 Ιουλίου 2023 στο Γενικό Λύκειο της Αίγινας.

Πατήστε εδώ για να δείτε τα σχετικά έγγραφα.

12ο Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας

Το σχολείο μας συμμετέχει στο 12ο Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας με μία πρωτότυπη εφαρμογή που υλοποιήθηκε στην πλατφόρμα App Inventor από την ομάδα Πληροφορικής της Α’ Τάξης.

Η Blue Bond King είναι μια εφαρμογή για όταν πηγαίνεις βόλτα στην εξοχή με τους φίλους σου. Σε βοηθάει να μην χαθείς και κρατάει το γκρουπ ασφαλές.

Ένα μέλος της ομάδας θα οριστεί αρχηγός της εκδρομής και οι υπόλοιποι είναι οι χρήστες οι οποίοι συνδέονται με τον αρχηγό. Εκείνος βλέπει την τοποθεσία του κάθε μέλους για να αποφευχθούν ατυχήματα.

Δείτε το βίντεο της παρουσίασης https://youtu.be/thh553ZBTSw

Πατήστε εδώ για να δείτε το δίπλωμα συμμετοχής

1ος Παγκρήτιος Μαθητικός Διαγωνισμός Ψηφιακής Φωτογραφίας με θέμα:”Η Κρήτη μέσα από τα μάτια μας…”

Σας γνωρίζουμε ότι η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κρήτης διοργανώνει τον 1ο Παγκρήτιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ψηφιακής Φωτογραφίας με θέμα “Η Κρήτη μέσα από τα μάτια μας…” για το σχολικό έτος 2022-2023,  σε συνεργασία με την Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία Ηρακλείου Κρήτης, στη μνήμη του διεθνώς αναγνωρισμένου, κρητικού καλλιτέχνη και δάσκαλου της Τέχνης της φωτογραφίας, Μιχάλη Νικηφοράκη/E.F.I.A.P.

Ο διαγωνισμός, ο οποίος απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες σχολικών μονάδων Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Κρήτης, θα διαρκέσει από την 20η  Μαρτίου 2023έως και την 2η Μαΐου 2023.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό: https://1st-photocontest.pdekritis.gr

Πατήστε εδώ για να δείτε τα σχετικά έγγραφα.

2ος Παγκρήτιος Μαθητικός Διαγωνισμός

Σας γνωστοποιούμε ότι η Στέγη Βιτσέντζος Κορνάρος που εδρεύει στη Σητεία Κρήτης, πατρίδα του Βιτσέντζου Κορνάρου προκηρύσσει τον τον 2ο Παγκρήτιο Μαθητικό Διαγωνισμό για το σχολικό έτος 2022-2023 στις κατηγορίες: ΠΟΙΗΣΗ και ΔΙΗΓΗΜΑ. Στόχος του διαγωνισμού είναι να ενισχύσει την αυτοέκφραση των εφήβων και να υποστηρίξει το μάθημα της Λογοτεχνίας και της Έκθεσης στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Πατήστε εδώ για να δείτε την Προκήρυξη.