Αρχείο κατηγορίας Μαθητικοί διαγωνισμοί

Αποτελέσματα 33ου ΠΜΔ Χημείας

Σας ενημερώνουμε ότι ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του 33ου ΠΜΔ Χημείας. Από το Νομό Ηρακλείου διακρίθηκαν 12 μαθητές/τριες της Β’ Λυκείου και 4 μαθητές/τριες της Α’ Λυκείου. Το σχολείο μας πρώτευσε με 4 μαθητές/τριες της Β’ τάξης:

1. Φραγίσκος Καμπιτάκης τ. Εμμανουήλ (1ος στο Νομό Ηρακλείου), 2. Ελένη Κατσαράκη τ. Ιωάννη, 3. Μυρτώ Βασιλάκη τ. Γεωργίου, 4. Ιωάννης Κοσμάς Βαρδάκης του Νεκταρίου

και 1 μαθητή της Α’ Τάξης:  Ανδρέας Καρατζάνης τ. Ιωάννη

Η Διεύθυνση και ο σύλλογος Διδασκόντων συγχαίρει τους διακριθέντες μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας και του εύχεται καλή πρόοδο.

29ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Φυσικής Λυκείου

Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών (Ε.Ε.Φ.) διοργανώνει:

  • τον 29ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Φυσικής Γενικού Λυκείου. Ο διαγωνισμός αφορά τους μαθητές όλων των τάξεων των Γενικών Λυκείων της χώρας.
  • Ο Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Φυσικής Γενικού Λυκείου 2019 και για τις τρεις τάξεις, καθώς και ο Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Φυσικής Γυμνασίου 2019 και για τις τρεις τάξεις, θα διενεργηθούν το Σάββατο 6 Απριλίου 2019 και ώρα 10:00 π.μ..
    • Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές θα υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στην Ε.Ε.Φ., μέχρι την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019 στο email: eef.pan.diag@gmail.com .
    • Οι συμμετοχές μπορούν να αποστέλλονται τόσο ατομικά από τους μαθητές όσο και ομαδικά από τους εκπαιδευτικούς, σε μορφή πίνακα με τα ονόματα των ενδιαφερόμενων μαθητών.

    • Ο διαγωνισμός θα έχει διάρκεια τρεις (03) ώρες για τους μαθητές Γενικού Λυκείου

ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ – ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

Σύμφωνα με την εγκύκλιο της ΔΔΕ Ηρακλείου δεν θα γίνονται δεκτοί φίλαθλοι στις αθλητικές εγκαταστάσεις διεξαγωγής των σχολικών αγώνων χωρίς συνοδό καθηγητή και θα τηρούνται οι ισχύουσες διατάξεις για τις μετακινήσεις.

33 ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Χημείας – Ολυμπιάδα Χημείας 2019

Σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με το Απόσπασμα Πρακτικού 46/04-10-2018 του Δ.Σ. του Ι.Ε.Π., εγκρίνουμε τον 33ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Χημείας (Π.Μ.Δ.Χ.) που προκηρύσσει η Ένωση Ελλήνων Χημικών (Ε.Ε.Χ.) το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019 και ώρα 8.30 π.μ. . Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές/τριες των Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξεων των Γενικών Λυκείων, καθώς και των ΕΠΑ.Λ., Δημοσίων και Ιδιωτικών, χωρίς να αποκλείεται η συμμετοχή μαθητών/τριών από άλλη τάξη της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

24ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Αστρονομίας και Διαστημικής 2019

Σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με το Απόσπασμα Πρακτικού 56/22-11-2018 του Δ.Σ. του Ι.Ε.Π., εγκρίνουμε τον 24ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Αστρονομίας και Διαστημικής 2019 για το σχολικό έτος 2018-2019 που προκηρύσσει το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και η Εταιρεία Αστρονομίας και Διαστήματος.

Για λεπτομέρειες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Διαγωνισμού contest.astronomos.gr