Αρχείο κατηγορίας Ανακοινώσεις

Κατάθεση Δελτίου Απογραφής γεννηθέντων το έτος 2005

Σας γνωρίζουμε ότι οι στρατεύσιμοι της κλάσεως 2026 (γεννημένοι το έτος 2005), είναι υποχρεωμένοι να καταθέσουν Δελτίο Απογραφής (ΔΑ) κατά το πρώτο τρίμηνο του έτους 2023 (02 Ιαν 23 έως και 31 Μαρ 23) είτε ηλεκτρονικά, είτε σε οποιαδήποτε Στρατολογική Υπηρεσία, Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) ή αρμόδια Προξενική Αρχή.

Πατήστε εδώ για να δείτε το σχετικό έγγραφο

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ 🏊‍♀️🎯👏

Η μαθήτρια της Γ’ τάξης του σχολείου μας και αθλήτρια, Κανόγκα Καλλιόπη, πήρε μέρος στους αγώνες για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανοιχτής Θάλασσας και πραγματοποίησε εξαιρετικές επιδόσεις.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών που πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ από 13 έως 16 Ιουλίου 2022, η Κάλλια κατέκτησε την θέση ατα 400μ. Ελεύθερο, τη  θέση στα 800μ. Ελεύθερο, τη  θέση στα 1.500μ. Ελεύθερο και την θέση στα 4χ100 Ελεύθερο mixed.

Στο  Πανελλήνιο πρωτάθλημα Open Water, που πραγματοποιήθηκε στα Άσπρα Σπίτια της παραλίας Διστόμου από 24 έως 26 Ιουλίου 2022 η Κάλλια κατέκτησε το Χάλκινο Μετάλλιο στα 7.500μ. Νεανίδων (Κ16/17) και το Χρυσό Μετάλλιο με την ομάδα της στην Σκυτάλη 4×1.250μ. κατηγορίας 19 ετών και κάτω.

Η Διεύθυνση και ο σύλλογος διδασκόντων συγχαίρει θερμά τη μαθήτριά του σχολείου μας της εύχεται να έχει υγεία και να κατακτά τους στόχους της.

 

27ο Θερινό Σχολείο του Αστεροσκοπείου Αθηνών – Σεπτέμβριος 2022

Το Ινστιτούτο Αστρονομίας, Αστροφυσικής, Διαστημικών Εφαρμογών και Τηλεπισκόπησης (ΙΑΑΔΕΤ) του Εθνικού Αστεροσκοπείου της Αθήνας, συνεχίζοντας την 27ετή πρωτοπόρο προσφορά του στην Ελληνική Εκπαίδευση, προχωράει και φέτος στις 1 και 2 Σεπτεμβρίου 2022, στην οργάνωση του Θερινού Σχολείου διαδικτυακά με ανανεωμένο πρόγραμμα, για μαθητές Λυκείου όλης της χώρας, με κεντρικό θέμα «Το Σύμπαν, και οι τελευταίες ανακαλύψεις». Στο Σχολείο αυτό θα αξιοποιηθεί όλη η σύγχρονη τεχνολογία και τεχνογνωσία του Αστεροσκοπείου (τηλεσκόπια κ.λ.π.).
Σκοπός του Σχολείου αυτού είναι η ευαισθητοποίηση των μαθητών/τριών σε θέματα Αστροφυσικής, Διαστημικής και Περιβάλλοντος και η σύνδεσή τους με την Τεχνολογία και τον Πολιτισμό.
Το Θερινό Σχολείο απευθύνεται σε μαθητές/τριες Λυκείων της χώρας και η συμμετοχή τους είναι προαιρετική. Οι μαθητές/τριες που επιθυμούν να συμμετάσχουν πρέπει να αποστείλουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά μέσω των σχολείων τους μέχρι τις 31 Μαΐου 2022 στον σύνδεσμό https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc1h7DQ5TvyZHzyTmMLU87_y8bQn-R-JNHh9Y82h10VNzlc-w/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0

Πατήστε εδώ για να δείτε όλο το έγγραφο

Ευχαριστήρια επιστολή της Ηλιαχτίδας

ΠΡΟΣ: 8o ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Αγαπητοί φίλοι,
Εκ μέρους του Δ.Σ. του Παγκρήτιου Συλλόγου Γονέων & Φίλων Παιδιών με Νεοπλασία «Η Ηλιαχτίδα» θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τη διεύθυνση, τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων, τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές του 8ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου για τη δράση στήριξης υπέρ του έργου του Συλλόγου μας.
Το ποσό που συγκεντρώσατε θα βοηθήσει σημαντικά το έργο της Ηλιαχτίδας κυρίως όμως η σκέψη και η πρωτοβουλία σας να προσφέρετε στον συνάνθρωπο καθιστά τη δωρεά σας ανεκτίμητη.
Το 2022 ο Παγκρήτιος Σύλλογος “Η Ηλιαχτίδα” συμπληρώνει 30 χρόνια λειτουργίας. 30 χρόνια αγάπης & προσφοράς. Όλα αυτά τα χρόνια, χάρη στη συνδρομή και την αγάπη όλων σας δημιουργήσαμε δομές, προσφέραμε υπηρεσίες και παροχές, τις οποίες διαρκώς βελτιώνουμε και διευρύνουμε με μοναδικό στόχο τη φροντίδα των μικρών μαχητών και των οικογενειών τους.
Με τη συμμετοχή σας η ομάδα και η αγκαλιά της Ηλιαχτίδας μεγαλώνει .
Μαζί φωτίζουμε τις ζωές των παιδιών.
Σας ευχαριστούμε.

Πατήστε εδώ για να δείτε την επιστολή