Αρχείο κατηγορίας Ανακοινώσεις

Οδηγίες σχετικά με τα μέτρα πρόληψης κατά της διασποράς της γρίπης και του κοροναϊού στις Σχολικές Μονάδες

Με βάση τα τρέχοντα επιδημιολογικά δεδομένα της εποχικής γρίπης, έχει ξεκινήσει η περίοδος αυξημένης δραστηριότητας της γρίπης στην Ελλάδα. Τονίζεται εκ νέου η σημασία του αντιγριπικού εμβολιασμού ως ο καλύτερος τρόπος προφύλαξης από τη γρίπη. Κατά την τρέχουσα περίοδο η δραστηριότητα της γρίπης κυμαίνεται στα αναμενόμενα για την εποχή επίπεδα, θα πρέπει όμως για προληπτικούς λόγους να λαμβάνονται μέτρα προφύλαξης.

Πατήστε εδώ για να δείτε τις εγκυκλίους για την εποχική γρίπη.

Πατήστε εδώ για να δείτε τις εγκυκλίους για τον κοροναϊό.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Σας ενημερώνουμε ότι και φέτος ξεκίνησε το πρόγραμμα ενημέρωσης στο μαθητικό πληθυσμό σε συνεργασία και με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας  Έρευνας και Θρησκευμάτων, του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής   (Ι.Ε.Π)  για τη σχολική χρονιά 2019 – 2020.

Πατήστε εδώ για δείτε το σχετικό έγγραφο

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΕΛΤΙΟΥ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ ΓΕΝΝΗΘΕΝΤΩΝ το ΕΤΟΣ 2002

Σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με την ισχύουσα στρατολογική νομοθεσία οι στρατεύσιμοι της κλάσης 2023 (γεννημένοι το έτος 2002), είναι υποχρεωμένοι να καταθέσουν Δελτίο Απογραφής (ΔΑ) κατά το πρώτο τρίμηνο του έτους 2020 (από 02 Ιανουαρίου 2020 έως και 31 Μαρ 2020), προσερχόμενοι σε οποιαδήποτε Στρατολογική Υπηρεσία ή Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ), για τους διαμένοντες στην Ελλάδα ή Ελληνική Προξενική Αρχή για τους διαμένοντες στο εξωτερικό.

Πατήστε εδώ για να δείτε την εγκύκλιο.