Αρχείο κατηγορίας Ανακοινώσεις

Ενημέρωση σχετικά με τις συσκευές-δείκτες Laser και το γιαπωνέζικο σίριαλ κινουμένων σχεδίων

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τα έγγραφα της Εισαγγελίας Ανηλίκων της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών και τα συνημμένα σε αυτά έγγραφα της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου ώστε να συμβάλετε στην πρόληψη των περιγραφόμενων φαινομένων.

ΒΡΑΔΙΑ ΕΡΕΥΝΗΤΗ 2018

H εκδήλωση «Βραδιά Ερευνητή 2018»,  θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος Τεχνολογίας & Έρευνας (Βασιλικά Βουτών) την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018, ώρα 17.00 έως 23.00.

Σύνδεσμοι:
[1] http://www.stepc.gr/
[2] https://www.facebook.com/STEPCRETE/
[3] https://twitter.com/STEPC_Greece
[4]  https://www.avast.com/sig-email?utm_medium=email&utm_source=link&utm_campaign=sig-email&utm_content=emailclient

SaferInternet4Kids

Με την ευκαιρία της νέας σχολικής χρονιάς θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για το νέο εκπαιδευτικό υλικό από το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου του ΙΤΕ για την ενδυνάμωση της γνώσης ασφαλούς πλοήγησης των παιδιών.
Περιλαμβάνει lesson plans, quizzes, animated video, φυλλάδια, αφίσες,  παρουσιάσεις και οπτικοποιημένες συμβουλές για γονείς.

To νέο υλικό είναι διαθέσιμο εδώ:
https://saferinternet4kids.gr/yliko/back-to-school-2018/

Δείτε περισσότερα στο
https://internet-safety.sch.gr/index.php/articles/teach/item/812-b2s

Σας ευχόμαστε μια Καλή σχολική χρονιά.
Η Ομάδα του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου www.saferinternet4kids.gr

Καλή σχολική χρονιά

Η Διεύθυνση και οι Διδάσκοντες του σχολείου μας καλωσορίζουν τις μαθήτριες και τους μαθητές που θα φοιτήσουν στο σχολείο μας τη σχολική χρονιά 2018-2019 και τους εύχονται δύναμη, υγεία και καλή πρόοδο.

Ενημερώνουμε τις μαθήτριες και τους μαθητές μας ότι την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018 στις 09:30 π.μ., θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος Αγιασμός και στη συνέχεια θα μοιραστούν τα Σχολικά Βιβλία. Καλούνται οι μαθήτριες και οι μαθητές μας να έχουν μαζί τους τα σχολικά τους σακίδια για να βάλουν τα βιβλία τους.