Αρχείο κατηγορίας Ανακοινώσεις

1ο Μαθητικό Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ του Δήμου Ηρακλείου

Ξεκίνησε χθες, Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017 με την Παράσταση Λόγου και Μουσικής, με τίτλο: «Μῶσ΄,  ἄγε, Καλλιόπα, θύγατερ Διός». Μια δημιουργική συνάντηση με την Αρχαϊκή Λυρική Ποίηση,το 1ο Μαθητικό Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ με τίτλο: «Είμαι και εγώ εδώ» που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Παιδείας του Δήμου Ηρακλείου σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου. Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Το Φεστιβάλ  θα διαρκέσει έως και την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017.

Ηλεκτρονικές εγγραφές στα ΕΠΑΛ

Οι μαθητές/τριες που επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη Ημερησίων και Εσπερινών ΕΠΑ.Λ για το σχολικό έτος 2017-2018, υποβάλλουν «Ηλεκτρονική Δήλωση Προτίμησης για τα ΕΠΑ.Λ.», μέσω της εφαρμογής e-epal στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
https://e-epal.minedu.gov.gr, συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία, από τη 19η Ιουνίου έως την 23η Ιουνίου 2017. Στην περίπτωση ανήλικων μαθητών/τριών την ηλεκτρονική δήλωση προτίμησης καταθέτουν οι κηδεμόνες τους.
Για περισσότερες πληροφορίες… ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΕΔΩ.

ΚΕΣΥΠ: Συμπλήρωση Μηχανογραφικού Δελτίου

Το Κέντρο Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού (ΚΕ.ΣΥ.Π.) Ν. Ηρακλείου, προκειμένου να ενημερώσει τους υποψηφίους για τη συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου θα υλοποιήσει συμβουλευτικές συνεδρίες-συναντήσεις (εργαστήρια επαγγελματικής συμβουλευτικής και προσανατολισμού) από 20 Ιουνίου έως 10 Ιουλίου, κάθε Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή και ώρες 9:00 – 11:00 & 11:00 – 13:00. Για περισσότερες πληροφορίες και τηλέφωνο επικοινωνίας… ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΕΔΩ.

Αριστούχοι σχολικού έτους 2016-2017

Συγχαίρουμε τις μαθήτριες και τους μαθητές του σχολείου μας για την επιτυχία τους στις ενδοσχολικές εξετάσεις και τους ευχόμαστε καλή πρόοδο και καλό καλοκαίρι.
Σας κοινοποιούμε τα ονόματα των αριστούχων μαθητών και μαθητριών του σχολείου μας.