Αρχείο κατηγορίας Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων έτους 2020

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων γνωστοποιείται ότι αύριο, Παρασκευή 28-8-2020, και ώρα 9 π.μ. θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων έτους 2020 για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας:

α) τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους και

 β) τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα – Πατρώνυμο – Μητρώνυμο).

Ταυτόχρονα, τα αποτελέσματα θα αποσταλούν ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους, για να εκτυπωθούν καταστάσεις των επιτυχόντων που θα αναρτηθούν στα Λύκεια ως το μεσημέρι της Παρασκευής. Διευκρινίζεται ότι οι καταστάσεις που θα αναρτηθούν στα Λύκεια θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα στοιχεία της επιτυχίας του και όχι τα ονομαστικά στοιχεία του.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ηράκλειο, 23-06-2020

Ο Σύλλογος διδασκόντων του 8ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου Κρήτης, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του στην Περιφέρεια Κρήτης για την ευαισθησία της να ανταποκριθεί στο αίτημα των γονέων των τυφλών μαθητών του σχολείου μας για την προμήθεια δύο Laptops για τυφλούς. Επίσης, ευχαριστεί θερμά το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων που επωμίστηκε όλη τη διαδικασία υλοποίησης της προμήθειας των δύο υπολογιστών και την παραχώρηση τους στο σχολείο μας. Οι υπολογιστές αυτοί θα δοθούν με δανεισμό  στους δύο τυφλούς μαθητές,  μέχρι την ολοκλήρωση των σπουδών τους στο λύκειο.

Η σχολική μας κοινότητα συνεχίζει να συνεργάζεται αρμονικά για την άρση των εμποδίων στη γνώση και την εξάλειψη κάθε κοινωνικού αποκλεισμού. 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σήμερα Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020, ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων έκανε δωρεά στο σχολείο μας ιατρικό εξοπλισμό αποτελούμενο από ένα ιατρικό κρεβάτι, ένα αναδιπλούμενο παραβάν, ένα σκαλοπάτι, ένα θερμόμετρο μετώπου και ένα φαρμακείο.

Ο παραπάνω εξοπλισμός τοποθετήθηκε στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα Α’ Βοηθειών που διαθέτει το σχολείο μας. Στην αίθουσα αυτή έχει τοποθετηθεί ο απινιδωτής που μας είχε προμηθεύσει τον Νοέμβριο του 2018 η Περιφέρεια Κρήτης, μέσω του συλλόγου γονέων & κηδεμόνων, ο υπόλοιπος ιατρικός εξοπλισμός που διαθέτει το σχολείο μας και τα ιατρικά αναλώσιμα (φάρμακα, αντισηπτικά, μάσκες κ.λ.π.).

Εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων  του σχολείου μας για τη δωρεά του ιατρικού εξοπλισμού και για τη μακροχρόνια άριστη συνεργασία που συμβάλλει στη διαρκή ποιοτική αναβάθμιση της λειτουργίας του σχολείου μας.

Η  Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 8ου ΓΕΛ Ηρακλείου

Δελτίο τύπου ΠΔΕ Κρήτης για τις Πανελλαδικές

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης εξέδωσε ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ για τις Πανελλαδικές εξετάσεις 2020.

Την ημέρα έναρξης των Πανελλαδικών εξετάσεων, Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020, θα έχουμε την τιμή να παραβρεθεί στο σχολείο μας ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κρήτης κ. Εμμανουήλ Καρτσωνάκης.

Τηλεδιάσκεψη ενημέρωσης σε θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού

Σας καλούμε να συμμετάσχετε στην τηλεδιάσκεψη ενημέρωσης σε θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού από τον κ. Αντωνίου, υπεύθυνο επαγγελματικού προσανατολισμού και συμβουλευτικής,  που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31 Μαΐου 2020 από 10:30 π.μ έως 14:00.  Στην τηλεδιάσκεψη μπορούν να πάρουν μέρος μαθητές και μαθήτριες Α και Β Λυκείου και όσοι γονείς/κηδεμόνες  και εκπαιδευτικοί το επιθυμούν.

Ο σύνδεσμος για την τηλεδιάσκεψη σας έχει αποσταλεί με email.