Αρχείο κατηγορίας Ανακοινώσεις

Θερμά συγχαρητήρια🥇🥉♟🎯👏

Το Σαββατοκύριακο 18-19 Φεβρουαρίου 2023 ολοκληρώθηκε η τελική φάση των ατομικών νεανικών αγώνων Κρήτης 2023 στο σκάκι.

Στην κατηγορία των αγοριών μέχρι 16 ετών ο μαθητής της Α’ τάξης του σχολείου μας Φαρσάρης Ζαχαράκης Μιχαήλ κατέκτησε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο. Στην κατηγορία των κοριτσιών μέχρι 16 ετών η μαθήτρια της Α’ τάξης του σχολείου μας Διαμαντή Ελένη κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο. Ο Μιχάλης και η Ελένη προκρίθηκαν στο αντίστοιχο Πανελλήνιο πρωτάθλημα 2023.

Συγχαρητήρια από καρδιάς Μιχάλη και Ελένη. Πολλές ευχές για την ευόδωση όλων των στόχων σας.

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου.

Εκδήλωση για τη διαχείριση του άγχους των πανελλαδικών εξετάσεων

Σας ενημερώνουμε με ιδιαίτερη χαρά ότι υλοποιήθηκε απόψε Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023 από 16:00 έως 18:00 στην αίθουσα Ντιάνα Μανουρά του σχολείου μας η ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Η διαχείριση του άγχους των πανελλαδικών εξετάσεων». Παρά το ότι η συμμετοχή ήταν μικρή η επιτυχία της εκδήλωσης ήταν μεγάλη.

Μετά την εμπεριστατωμένη και περιεκτική εισήγηση της κοινωνικής λειτουργού κ. Τραβαγιάκη Μαριάννας, μέλους της ΕΔΥ του σχολείου μας, ακολούθησε γόνιμος και ουσιαστικός διάλογος. Οι γονείς που συμμετείχαν εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους και μας ζήτησαν να γίνει ξανά.

Το υλικό που ζήτησαν οι γονείς από την κ. Τραβαγιάκη θα ετοιμαστεί και θα αποσταλεί σε όλους τις επόμενες ημέρες.

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας.

Δελτίο τύπου

Σήμερα Παρασκευή 23/12/2022 υλοποιήθηκε στο 8ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό παζάρι με τη συμμετοχή όλων των μελών της σχολικής μας κοινότητας (εκπαιδευτικών, μαθητών/μαθητριών, γονέων) στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης και διαπαιδαγώγησης  σε θέματα συνεργασίας, κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς. Το χρηματικό ποσό των 650 Ευρώ  που συγκεντρώθηκε από το παζάρι μαζί με τα 150 Ευρώ που προσέφερε ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου μας δόθηκαν στο φιλανθρωπικό σωματείο «Η παρέα της Αγάπης» της Αιματολογικής-Ογκολογικής κλινικής παίδων και εφήβων του ΠΑΓΝΗ.

Επίσης, τις τελευταίες ημέρες το σχολείο μας συγκέντρωνε τρόφιμα που δόθηκαν σήμερα στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Η διεύθυνση και ο σύλλογος διδασκόντων ευχαριστεί θερμά όλους όσοι συμμετείχαν στις δράσεις του σχολείου μας και εύχεται καλές γιορτές με υγεία και αγάπη.

Κατάθεση Δελτίου Απογραφής γεννηθέντων το έτος 2005

Σας γνωρίζουμε ότι οι στρατεύσιμοι της κλάσεως 2026 (γεννημένοι το έτος 2005), είναι υποχρεωμένοι να καταθέσουν Δελτίο Απογραφής (ΔΑ) κατά το πρώτο τρίμηνο του έτους 2023 (02 Ιαν 23 έως και 31 Μαρ 23) είτε ηλεκτρονικά, είτε σε οποιαδήποτε Στρατολογική Υπηρεσία, Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) ή αρμόδια Προξενική Αρχή.

Πατήστε εδώ για να δείτε το σχετικό έγγραφο