Αρχείο κατηγορίας Aρχική

Υγειονομική εξέταση και πρακτική δοκιμασία των υποψηφίων για τα Τ.Ε.Φ.Α.Α

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ενημερώνει ότι η υγειονομική εξέταση και πρακτική δοκιμασία (Αγωνίσματα) των υποψηφίων για τα Τ.Ε.Φ.Α.Α., θα διεξαχθούν από την Δευτέρα  29 Ιουνίου 2020  μέχρι και την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020.

Πατήστε εδώ για να δείτε όλη την ανακοίνωση.

Πρόγραμμα Πανελλαδικών Εξετάσεων ειδικών μαθημάτων και πρακτικής δοκιμασίας για τα ΤΕΦΑΑ

Από το Υπουργείο Παιδείας ανακοινώνεται ότι με Υπουργική Απόφαση καθορίστηκε το πρόγραμμα εξετάσεων των ειδικών μαθημάτων και των μουσικών μαθημάτων για εισαγωγή υποψηφίων σε Τμήματα στα οποία απαιτείται η εξέτασή τους όπως και η  προθεσμία διεξαγωγής υγειονομικής εξέτασης και πρακτικής δοκιμασίας των υποψηφίων για εισαγωγή στα ΤΕΦΑΑ.

Πατήστε εδώ για να δείτε την ανακοίνωση.

Τηλεδιάσκεψη ενημέρωσης σε θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού

Σας καλούμε να συμμετάσχετε στην τηλεδιάσκεψη ενημέρωσης σε θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού από τον κ. Αντωνίου, υπεύθυνο επαγγελματικού προσανατολισμού και συμβουλευτικής,  που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31 Μαΐου 2020 από 10:30 π.μ έως 14:00.  Στην τηλεδιάσκεψη μπορούν να πάρουν μέρος μαθητές και μαθήτριες Α και Β Λυκείου και όσοι γονείς/κηδεμόνες  και εκπαιδευτικοί το επιθυμούν.

Ο σύνδεσμος για την τηλεδιάσκεψη σας έχει αποσταλεί με email.

Η προκήρυξη για την Πυροσβεστική

Εκδόθηκε από το Αρχηγείο του Πυροσβεστικού σώματος η   Προκήρυξη Διαγωνισμού για την εισαγωγή φοιτητών στη σχολή αξιωματικών & σπουδαστών στη σχολή πυροσβεστών της πυροσβεστικής ακαδημίας με το σύστημα των εξετάσεων σε πανελλαδικό επίπεδο το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021.

Πατήστε εδώ για να δείτε την προκήρυξη.