Αρχείο κατηγορίας Aρχική

Συγχαρητήρια στο μαθητή του σχολείου μας Αντώνη Καράντζη

Η Διεύθυνση και ο σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου μας συγχαίρει το μαθητή της Α’ τάξης, Καράντζη Αντώνη για τις πολλαπλές διακρίσεις του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης ΑμεΑ που διεξήχθη στις 20 και 21 Μαΐου στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ. Ο μαθητής του σχολείου μας πήρε μέρος στους αγώνες με το Αθλητικό σωματείο «Η Μεγαλόνησος» και κατέκτησε 6 Μετάλλια.

Συγκεκριμένα: 2 Χρυσά (4Χ50μ Ελεύθερο και 4Χ100 Ελεύθερο), 2 Ασημένια (50μ Ύπτιο και 100μ Ύπτιο) και  2 Χάλκινα (50μ Ελεύθερο και 200μ Ύπτιο)

Μπράβο Αντώνη, έχεις κατακτήσει τις καρδιές της σχολικής μας κοινότητας με το ήθος και τον καθημερινό σου αγώνα. Σου ευχόμαστε καλή πρόοδο και επιτυχία σε κάθε σου προσπάθεια.

1ος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΕΡΟΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΛΥΚΕΙΟΥ

Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών,διοργανώνει τον 1ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ  ΑΕΡΟΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗΣ  με  συνοδευτικά Εκπαιδευτικά Σεμινάρια στην Αεροδιαστημική για μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων με θέμα:

«ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ
 για ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑ ΣΕ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ»

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ  Ιστοσελίδα διαγωνισμού: http://eef-diastima.gr

Ανακοίνωση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηρακλείου σχετικά με το διαδικτυακό παιχνίδι: «Μπλε Φάλαινα»

Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα, αλλά και παλαιοτέρα, σχετικά με το διαδικτυακό παιχνίδι: «Μπλε Φάλαινα», και σε εκτέλεση της με αριθμό 3922/17.4.2018 παραγγελίας της κας Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, όπως και της με αριθμό 4495/23.5.2017 προγενέστερης παραγγελίας της, θέλουμε εκ νέου να επιστήσουμε την προσοχή στους ανηλίκους, ιδίως στους εφήβους, σχετικά με την επικινδυνότητα του εν λόγω «παιχνιδιού» και το σοβαρότατο κίνδυνο που διατρέχουν να αυτοτραυματιστούν ή ακόμα και να οδηγηθούν στο θάνατο.

Για να δείτε όλη τη ανακοίνωση πατήστε εδώ.