Αρχείο κατηγορίας Aρχική

ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕ.ΣΥ.Π. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Το Κέντρο Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού (ΚΕ.ΣΥ.Π.) της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, που σκοπό έχει την διευκόλυνση των μαθητών όλων των τάξεων της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης να διαχειρίζονται θέματα της επαγγελματικής τους ανάπτυξης, διοργανώνει και τη τρέχουσα σχολική χρονιά, εργαστήρια (Workshops)  που απευθύνονται σε μαθητές Γ΄ τάξης ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. για την έξυπνη συμπλήρωση του Μηχανογραφικού τους Δελτίου. Οι συμβουλευτικές ομαδικές συνεδρίες θα γίνονται καθημερινά από 2-16 Ιουλίου 2018, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 9:00-11:00 και 11:00-13:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Μονοφατσίου 8,  2ος όροφος.  Για δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο: 2810333783

Ο Υπεύθυνος Σ.Ε.Π.

Αντωνίου Θεόδωρος

Αποτελέσματα Γ’ τάξης Λυκείου

Τα αποτελέσματα των απολυτήριων εξετάσεων της Γ’ Λυκείου θα εκδοθούν την Πέμπτη 14/06/2018. Οι κηδεμόνες των μαθητών/τριών του σχολείου μας ή οι ίδιοι, εφόσον είναι ενήλικοι, μπορούν να παραλαμβάνουν τους ελέγχους της ετήσιας επίδοσης τους την ίδια ημέρα μετά τις 13:30, καθώς και τις επόμενες εργάσιμες ημέρες.

Μέσα σε τρεις (3) εργάσιμες ημέρες από την έκδοση των αποτελεσμάτων οι κηδεμόνες των μαθητών/τριών του σχολείου μας ή οι ίδιοι, εφόσον είναι ενήλικοι, μπορούν να υποβάλουν αίτηση στο σχολείο μας με την οποία ζητούν την αναβαθμολόγηση ενός ή περισσότερων γραπτών δοκιμίων. Η αίτηση συνοδεύεται με το προβλεπόμενο παράβολο για κάθε γραπτό δοκίμιο.

Συγχαρητήρια στο μαθητή του σχολείου μας Αντώνη Καράντζη

Η Διεύθυνση και ο σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου μας συγχαίρει το μαθητή της Α’ τάξης, Καράντζη Αντώνη για τις πολλαπλές διακρίσεις του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης ΑμεΑ που διεξήχθη στις 20 και 21 Μαΐου στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ. Ο μαθητής του σχολείου μας πήρε μέρος στους αγώνες με το Αθλητικό σωματείο «Η Μεγαλόνησος» και κατέκτησε 6 Μετάλλια.

Συγκεκριμένα: 2 Χρυσά (4Χ50μ Ελεύθερο και 4Χ100 Ελεύθερο), 2 Ασημένια (50μ Ύπτιο και 100μ Ύπτιο) και  2 Χάλκινα (50μ Ελεύθερο και 200μ Ύπτιο)

Μπράβο Αντώνη, έχεις κατακτήσει τις καρδιές της σχολικής μας κοινότητας με το ήθος και τον καθημερινό σου αγώνα. Σου ευχόμαστε καλή πρόοδο και επιτυχία σε κάθε σου προσπάθεια.