Αρχείο κατηγορίας Aρχική

Ακύρωση της πολυήμερης μετακίνησης των μαθητών/τριών της θεατρικής ομάδας του 8 ου ΓΕΛ Ηρακλείου στο Δίον Πιερίας.

Ανακοινώνεται ότι το 8ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου ακυρώνει την πολυήμερη μετακίνηση των  μαθητών/τριών της θεατρικής ομάδας του σχολείου. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ…

ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΟΛΥΗΜΕΡΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Σύμφωνα με την ΥΑ 33120/ΓΔ4/28-2-2017 (ΦΕΚ 681/τΒ/6-3-2017) του ΥΠ.Π.Ε.Θ, ανακοινώνεται ότι το 8ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου, μετά τη σχετική προκήρυξη και την αξιολόγηση των προσφορών από την αρμόδια επιτροπή, ανέθεσε τη διοργάνωση της πενθήμερης μετακίνησης της θεατρικής ομάδας του σχολείου στο πλαίσιο συμμετοχής στη Διεθνή Νεανική Συνάντηση Αρχαίου Δράματος,  Μουσικής και Αθλητισμού, « Ολύμπια εν Δίω» που διοργανώνει η Δ/νση Δ/βάθμιας Εκπ/σης – Γραφείο Καινοτόμων Δράσεων, Νομού Πιερίας υπό την αιγίδα του ΥΠ.Π.E.Θ., της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και του Υπουργείου Πολιτισμού,  στο Δίον Πιερίας από 20/09/2017 έως 24/09/2017, στο ταξιδιωτικό γραφείο Vai travel.  Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Αποτελέσματα εισαγωγής – συγχαρητήρια

Η διεύθυνση και ο σύλλογος διδασκόντων συγχαίρει τις μαθήτριες και τους μαθητές του σχολείου μας για την εισαγωγή τους στα  Ανώτατα Εκπαιδευτικά και Τεχνολογικά Ιδρύματα της χώρας και τους εύχεται καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία.