Αρχείο κατηγορίας Aρχική

Πρόληψη κατά του καρκίνου του Πνεύμονα

Η Παθολογική Ογκολογική Κλινική του ΠαΓΝΗ θέλει να ενισχύσει τη δράση της στην πρόληψη κατά του καρκίνου και προσδοκά στη βοήθειά σας για να το πετύχει. Ο μήνας Νοέμβρης είναι ο μήνας κατά του καρκίνου του πνεύμονα και με αυτήν την αφορμή επιθυμεί να συμβάλλει στον αγώνα κατά του καπνίσματος.

 

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για διδακτική επίσκεψη στην Κοιν. Σ. Επ. Μελίτακες

Ο Διευθυντής του 8ου Γ. Λυκείου Ηρακλείου, σύμφωνα με την Υ.Α 33120/ΓΔ4/28-02-2017(ΦΕΚ 681/Β/06-03-2017) του ΥΠ.Π.Ε.Θ., προκηρύσσει την εκδήλωση ενδιαφέροντος για μετακίνηση (22) είκοσι δύο μαθητών και (2) δύο  συνοδών καθηγητών από το χώρο του σχολείου στο σχολικό κήπο του Πύργου  που έχει παραχωρηθεί από το Δήμο Αρχανών- Αστερουσίων στην Κοιν. Σ. Επ. Μελίτακες.

Σχολείο Βικιπαίδειας Κρήτης για εκπαιδευτικούς και μαθητές

Όσοι εκπαιδευτικοί ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στο προτεινόμενο δωρεάν επιμορφωτικό πρόγραμμα (ενδεικτικό χρονοδιάγραμμα), το οποίο θα τρέξει σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα της Κρήτης, στην έδρα της εκάστοτε Π.Ε. με περιορισμένες θέσεις με σκοπό την εκπροσώπηση το δυνατόν περισσότερων σχολείων, παρακαλούνται να συμπληρώσουν την φόρμα συμμετοχής, στην παρακάτω ιστοσελίδα, ως τις 25/11/2018:

https://tinyurl.com/WikipediaSchoolCreteApplyForm

 

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ

Ο Σύλλογος Νεανικής Δημοσιογραφίας «Τύπος και Ουσία-Λευτέρης Δασκαλάκης», σε συνεργασία με το Σύλλογο Δασκάλων Νηπιαγωγών και την Ε.Λ.Μ.Ε. Νομού Ηρακλείου, σας καλούν να συμμετάσχετε στην εναρκτήρια ημερίδα του 5ου  Παγκρήτιου Διαγωνισμού Δημοσιογραφικών Δεξιοτήτων (2018-2019) για μαθητές Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων.

Πατήστε εδώ για να δείτε την πρόσκληση.

1ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ST3dM

Ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός διεξάγεται στο πλαίσιο της ευρύτερης προσπάθειας του Εργαστηρίου Διδακτικής της Φυσικής και Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας για την εισαγωγή της εκπαιδευτικής φιλοσοφίας STEΑM (Science-Technology-Engineering-Art-Mathematics) στο Ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα. Συγκεκριμένα ο διαγωνισμός αξιοποιείται ως κίνητρο για τη δημιουργία ενός σχεδίου μίας καθημερινής κούπας, με σκοπό τόσο την κατάρτιση των εκπαιδευτικών επάνω στην χρήση 3d εκτυπωτή στην εκπαιδευτική διαδικασία όσο και την εφαρμογή του από μαθητές/τριες.