Αρχείο κατηγορίας Aρχική

Ωρολόγιο πρόγραμμα

Πατήστε εδώ για να δείτε το ωρολόγιο πρόγραμμα μαθημάτων του σχολείου μας που θα ισχύει από τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022.

Πατήστε εδώ για να δείτε το ωράριο διεξαγωγής μαθημάτων και διαλειμμάτων του ωρολόγιου προγράμματος.

Συγχαρητήρια🥈🎯👏

Η μαθήτρια της Γ` τάξης του σχολείου μας, Ψυλλάκη Σοφία κατέκτησε την 2η θέση στο 17ο βαλκανικό Πρωτάθλημα Ζίου (κατηγορία -18-57 κιλά) που πραγματοποιήθηκε 16 έως 18 Σεπτεμβρίου 2022 στην πόλη Βanja Luca της Βοσνίας με τη συμμετοχή 800 αθλητών από 20 χώρες.

Θερμά συγχαρητήρια Σοφία! Σου ευχόμαστε υγεία, δύναμη ψυχής, ευόδωση όλων σου των στόχων!

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων/ουσών του σχολείου.

Ενημέρωση για υποτροφίες μαθητών/τριών Κωνσταντινουπολίτικης καταγωγής

Σας ενημερώνουμε ότι η Οικουμενική Ομοσπονδία Κωνσταντινουπολιτών προσκαλεί για υποβολή υποψηφιοτήτων μαθητών/τριών των δύο τελευταίων τάξεων του Λυκείου που κατάγονται αποκλειστικά από την Κωνσταντινούπολη (2ης και 3ης γενιάς εκπατρισμένοι Κωνσταντινουπολίτες), στο πλαίσιο υποστήριξης της προετοιμασίας τους για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Επισημαίνεται ότι οι τελειόφοιτοι μαθητές/τριες που έλαβαν πέρυσι υποτροφία ή είχαν υποβάλει αίτηση πρέπει να υποβάλουν ξανά υποψηφιότητα.
Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι η Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022 και η ηλεκτρονική διεύθυνση, όπου θα υποβληθεί το συνημμένο έντυπο αίτησης, είναι nnap@otenet.gr με την ένδειξη «Υποτροφίες Μαθητών ΟΙ.ΟΜ.ΚΩ.».

Πατήστε εδώ για να δείτε το σχετικό έγγραφο.

Καλή σχολική χρονιά!

Με πολλή χαρά καλωσορίζουμε τις μαθήτριες και τους μαθητές που θα φοιτήσουν στο σχολείο μας κατά το σχολικό έτος 2022-2023  και τους ευχόμαστε υγεία, δύναμη και καλή πρόοδο.

Παρακαλούνται οι μαθητές και οι μαθήτριες να προσέλθουν τη Δευτέρα 12/9/2022 και ώρα 09:50 που θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος Αγιασμός με τα σχολικά τους σακίδια για την παραλαβή των σχολικών τους βιβλίων.

Καλή, εποικοδομητική και δημιουργική σχολική χρονιά!