Αρχείο κατηγορίας Aρχική

Ανάθεση της πολυήμερης εκπαιδευτικής επίσκεψης της Β΄ Λυκείου

Ανακοινώνεται ότι, μετά τη σχετική προκήρυξη και την αξιολόγηση των προσφορών, η αρμόδια επιτροπή αποφάσισε την ανάθεση της διοργάνωσης της πολυήμερης εκπαιδευτικής επίσκεψης των μαθητών της Β΄ Λυκείου του σχολείου μας σε Αθήνα – Βόλο στο ταξιδιωτικό γραφείο Landmarks Travel. Η ανάθεση και οι προσφορές δημοσιοποιούνται και στην ιστοσελίδα του σχολείου μας.

Απαγόρευση καπνίσματος – εφαρμογή της Αντικαπνιστικής Νομοθεσίας

Από το Υπουργείο Υγείας εκδόθηκε εγκύκλιος για την ενημέρωση των εμπλεκομένων στην εφαρμογή της σχετικής νομοθεσίας για το κάπνισμα και τις επιμέρους πτυχές της, προκειμένου να τηρηθούν οι στόχοι της.

Το Μάρτιο θα υποβάλλονται οι αιτήσεις-δηλώσεις των υποψηφίων

Αλλαγές στην ΥΑ για την πρόσβαση των αποφοίτων ΓΕΛ στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Εγκύκλιος που αναλύει τις τροποποιήσεις στις διαδικασίες των πανελλαδικών εξετάσεων των Γενικών Λυκείων, σχετικά με την Αίτηση-Δήλωση και με το Μηχανογραφικό Δελτίο. 

 

Το Σχέδιο Νόμου για την Ίδρυση του Πανεπιστημίου Δυτ. Αττικής και άλλες Διατάξεις

Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα τπυ ΥΠ.Π.Ε.Θ. το σχέδιο νόμου και η αιτιολογική έκθεση για την Ίδρυση Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και άλλες διατάξεις.

http://www.minedu.gov.gr/news/32991-13-02-18-to-sxedio-nomou-gia-tin-idrysi-tou-panepistimiou-dyt-attikis-kai-alles-diatakseis

Επαναπροκήρυξη εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Επαναπροκήρυξη: Πρόσκληση  εκδήλωσης  ενδιαφέροντος  για  την  διοργάνωση  της  τετραήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής των μαθητών της Β΄ Λυκείου του 8ου  ΓΕΛ Ηρακλείου σε Αθήνα – Βόλο.