Αρχείο κατηγορίας Προγράμματα Erasmus+

EΚΘΕΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ERASMUS+

Διεθνής συνάντηση στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+/KA1Staff mobility for teaching and training ( Κινητικότητα προσωπικού για τη διδασκαλία και την κατάρτιση). Για να δείτε την έκθεση δραστηριοτήτων πατήστε εδώ.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος μαθητών για πρόγραμμα Erasmus +

Στο πλαίσιο ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ ΚΑ1/Youth όπου θα συμμετέχουν νέοι από τη Γαλλία, Ολλανδία, Τουρκία και Ελλάδα, η Περιφερειακή Δ/νση Εκπ/σης Κρήτης προσκαλεί:

  • 1 μαθητή ηλικίας 17-30 ετών της Περιφέρειας Κρήτης να εκδηλώσει ενδιαφέρον συμμετοχής στην Αττάλεια (Antalya) της Τουρκίας από τις 21 Μαρτίου 2016 μέχρι και τις 23 Μαρτίου 2016 με θέμα: «Προπαρασκευαστική επίσκεψη – Προγραμματισμός εγκεκριμένου προγράμματος Turkey into the European Union-TITUE», με τη δέσμευση πως θα εκπαιδευτεί στην πρώτη συνάντηση και θα αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο στην δεύτερη συνάντηση που θα γίνει στο ίδιο μέρος από τις 22 Απριλίου 2016 μέχρι και τις 30 Απριλίου 2016.
  • 8 μαθητές (5 κορίτσια και 3 αγόρια) ηλικίας 17-30 ετών να εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής στην Αττάλεια (Antalya) της Τουρκίας από τις 22 Απριλίου 2016 μέχρι και τις 30 Απριλίου 2016 με θέμα: «Turkey into the European Union-TITUE». Ένας από τους οχτώ (8) μαθητές θα είναι ο μαθητής ή η μαθήτρια που θα έχει επιλεγεί να συμμετέχει στην προπαρασκευαστική επίσκεψη.

Όσοι ενδιαφέρονται, να καταθέσουν σχετική αίτηση συμμετοχής στο Διευθυντή του σχολείου μέχρι την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2015 και ώρα 12.00.

Για περισσότερες πληροφορίες… ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

Ονόματα μαθητών στο Youth in Action Σερβία, Τουρκία

Ανακοινώθηκαν από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης τα ονόματα των μαθητών/μαθητριών, που θα συμμετάσχουν στις εκπαιδευτικές επισκέψεις σε Σερβία και Τουρκία στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος Youth in Action.

Από το σχολείο μας κληρώθηκε, για την Τουρκία ο Κιούλπαλης Παύλος και για τη Σερβία, όμως ως 5ος επιλαχών ο Αγγελής Νικόλαος

Οι γονείς των μαθητών οφείλουν να προσκομίσουν Υπεύθυνη Δήλωση στα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης.

Για να διαβάσετε την ανακοίνωση, αναλυτικά και να κατεβάσετε την υπεύθυνη δήλωσηclick here2

Εκπαιδευτικές επισκέψεις Erasmus+ σε Σερβία, Τουρκία

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης στο πλαίσιο της συμμετοχής της σε πρόγραμμα Erasmus+ KA/Youth, καλεί όσους μαθητές ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στις παρακάτω εκπαιδευτικές επισκέψεις, να υποβάλουν αίτηση στο σχολείο τους μέχρι την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 11:00

  1. στην Ada της Σερβίας από 2 έως 11 Οκτωβρίου 2015 με θέμα «Culture Mix». θα συμμετέχουν 5 μαθητές ηλικίας 17 και άνω.
  2. στo Αϊδίνιο της Τουρκίας από 23 έως 30 Οκτωβρίου 2015  με θέμα New Employment». Θα συμμετέχουν 4 μαθητές ηλικίας 17 και άνω.

Το πρόγραμμα καλύπτει:

  • Διαμονή 100%
  • Διατροφή (πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό) 100%
  • Εισιτήρια μετ? επιστροφής από το Ηράκλειο (κάλυψη μέχρι 170 ευρώ)

Τα ονόματα των συμμετεχόντων θα προκύψουν, ύστερα από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Περιφερειακής Δνσης Εκπ/σης Κρήτης στις 13.00 της Πέμπτης 17/9/2015.