Αρχείο κατηγορίας 2022-2023

Η γιορτή της Εθνικής επετείου στο σχολείο μας

Την Παρασκευή 27η Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας ο εορτασμός της επετείου της 28ης Οκτωβρίου.  Σε αυτή τη γιορτή οι μαθητές του σχολείου  με τη μουσική ομάδα τραγούδησαν με τη συνοδεία της ορχήστρας και οι μαθητές της θεατρικής ομάδας απήγγειλαν ποιήματα και παρουσίασαν θεατρικό δρώμενο τιμώντας την επέτειο  του ΟΧΙ, αλλά και ξαναλέγοντας ένα μεγάλο και επίκαιρο ΟΧΙ στον πόλεμο όπου και αν γίνεται….Στιγμιότυπα και φωτογραφίες από την εκδήλωση θα δείτε ΕΔΩ.

Ανακοίνωση των βαθμών των Πανελλαδικών εξετάσεων

Το Υπουργείο Παιδείας ανακοινώνει ότι αύριο, Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023, μετά τις 13:00 θα ανακοινωθούν οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων Γενικών Ενιαίων Λυκείων (ΓΕΛ) και Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ).

Οι καταστάσεις που θα αναρτηθούν σε όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ της χώρας, θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα βαθμολογικά του στοιχεία ανά εξεταζόμενο μάθημα.

Επιπλέον, όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να αναζητούν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα https://results.it.minedu.gov.gr, πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμό τους με κεφαλαίους χαρακτήρες.

Πατήστε εδώ για να υπολογίσετε τα μόρια που συγκεντρώνεται για κάθε σχολή.

Αποχαιρετιστήρια γιορτή του 8ου ΓΕΛ

Σας καλούμε στη αποχαιρετιστήρια γιορτή του 8ου ΓΕΛ την Τρίτη 20 Ιουνίου 2023 στις 21:00 στην αυλή του σχολείου μας να γλεντήσουμε με ζωντανή κρητική μουσική.

Τη διοργάνωση της γιορτής έχει αναλάβει ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων σε συνεργασία με το προεδρείο του 15μελούς και την υποστήριξη της Διεύθυνσης του σχολείου μας.

Αποτελέσματα και επίδοση ελέγχων Α’ και Β’ τάξης

Ανακοινώνεται ότι:

1. τα αποτελέσματα προαγωγής των μαθητών και των μαθητριών της Α’ και Β’ τάξης θα εκδοθούν την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023.

2. οι έλεγχοι επίδοσής τους θα δίδονται από τη γραμματεία του σχολείου μετά τις 11:00 της Πέμπτης 15 Ιουνίου 2023.

Υπενθυμίζεται ότι μέσα σε δύο (2) εργάσιμες ημέρες από την έκδοση των αποτελεσμάτων οι κηδεμόνες των μαθητών/τριών ή οι ίδιοι, εφόσον είναι ενήλικοι/ες, μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στο σχολείο με την οποία να ζητούν την αναβαθμολόγηση ενός ή περισσότερων γραπτών δοκιμίων. Η αίτηση συνοδεύεται με το προβλεπόμενο παράβολο για κάθε γραπτό δοκίμιο.

Τελετή αποφοίτησης της Γ’ Λυκείου

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023 και ώρα 12:00 θα πραγματοποιηθεί, στην αίθουσα ΝΤΙΑΝΑ ΜΑΝΟΥΡΑ του σχολείου, η τελετή αποφοίτησης  της  Γ’ Λυκείου. Στη διάρκειά της εκδήλωσης θα γίνει η απονομή των απολυτηρίων στους τελειόφοιτους μαθητές και  μαθήτριες του σχολείου μας. Στην εκδήλωση αυτή μπορούν να παρευρεθούν οι  γονείς /κηδεμόνες τους.