Αρχείο κατηγορίας Σύλλογος γονέων & κηδεμόνων

Πρόσκληση σε συγκέντρωση ενημέρωσης των γονέων/κηδεμόνων

Την Τρίτη 08 Οκτωβρίου 2019 στις 12.00, ο Διευθυντής του σχολείου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Διδασκόντων/ουσών προσκαλεί τους γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών του σχολείου μας, σε συγκέντρωση στην οποία θα ενημερωθούν από τους υπεύθυνους τμημάτων για ζητήματα φοίτησης των μαθητών και μαθητριών του σχολείου μας.

Καλωσόρισμα νέου ΔΣ του συλλόγου γονέων κηδεμόνων

Tο νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 8ου ΓΕΛ Ηρακλείου σας καλωσορίζει. Όλα αυτά τα χρόνια ο Σύλλογος μας έχει οργανώσει δράσεις και έχει στηρίξει πολλά έργα και εκδηλώσεις του Σχολείου όπως καταγράφονται στην ιστοσελίδα μας η οποία θα συνεχιστεί και θα αναβαθμιστεί ώστε να είναι εύκολη η χρήση της από γονείς και μαθητές.

Πατήστε εδώ για να δείτε όλη την ανακοίνωση.

Εκλογές Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Την Τετάρτη 14/11/2018 στο χώρο του σχολείου πραγματοποιήθηκε η ετήσια τακτική και εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 8ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου όπου έγινε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός.

Ακολούθησαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου

Την ίδια μέρα, συστάθηκε το νέο Δ.Σ. που προέκυψε από τις εκλογές και έγινε η  συγκρότηση του  σε σώμα ως εξής.

Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων/Κηδεμόνων

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου Γονέων/Κηδεμόνων του 8ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου, καλεί τα μέλη του στην ετήσια τακτική και εκλογοαπολογιστική συνέλευση.

Πατήστε εδώ για να δείτε την πρόσκληση και τα θέματα.

Πρόσκληση σε συγκέντρωση ενημέρωσης των γονέων/κηδεμόνων

Την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου στις 12.00, ο Διευθυντής του σχολείου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Διδασκόντων/ουσών προσκαλεί τους γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών του σχολείου μας, σε συγκέντρωση στην οποία θα ενημερωθούν από τους υπεύθυνους τμημάτων για ζητήματα λειτουργίας του σχολείου.