Αρχείο κατηγορίας Πανελλαδικές εξετάσεις

Εξεταστικά Κέντρα των Πανελλαδικών εξετάσεων

Ορίστηκαν από το υπουργείο Παιδείας οι έδρες των  Εξεταστικών  Κέντρων  των  Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ)  και των  Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) για τις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Αποφασίστηκε από την ΠΔΕ Κρήτης η κατανομή των υποψηφίων στα ορισθέντα Εξεταστικά κέντρα για τις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Γνωστοποιήθηκαν από τη ΔΔΕ Ν. Ηρακλείου τα εξεταστικά κέντρα για τους προφορικά εξεταζόμενους του Ν. Ηρακλείου στις Πανελλαδικές εξετάσεις.

ψυχολογική υποστήριξη υποψηφίων

Χρειάζεσαι βοήθεια για να διαχειριστείς το άγχος των πανελληνίων εξετάσεων; Επικοινώνησε με την ανοικτή τηλεφωνική γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης για τους υποψηφίους των πανελληνίων εξετάσεων όλης της Κρήτης

2813-404469 & 2813-404470

Μια πρωτοβουλία της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κρήτης με τη συνεργασία επιστημόνων ψυχικής υγείας και του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων Ν. Ηρακλείου

υγειονομική εξέταση και πρακτική δοκιμασία των υποψηφίων για τα Τ.Ε.Φ.Α.Α.

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, υπενθυμίζεται ότι η υγειονομική εξέταση και πρακτική δοκιμασία (Αγωνίσματα) των υποψηφίων για τα Τ.Ε.Φ.Α.Α., θα διεξαχθούν από την Τρίτη  19 Ιουνίου 2018  μέχρι και την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018.

Για να δείτε το δελτίο τύπου πατήστε εδώ.