Αρχείο κατηγορίας Πανελλήνιες εξετάσεις

Βαθμολογίες πανελλαδικών, υπολογισμός μορίων και δήλωση Μηχανογραφικού

Βάσει δημοσιευμάτων αναμένονται, την Παρασκευή 30/6/2017 οι βαθμολογίες των υποψηφίων στα μαθήματα των  Πανελληνίων εξετάσεων.

  1. Οι υποψήφιοι, θα μπορούν μετά την επίσημη ανάρτηση αυτών, να επισκέπτονται τον ιστότοπο https://results.it.minedu.gov.gr ή να προσέλθουν στο σχολείο τους, όπου μετά από έλεγχο θα αναρτηθούν οι βαθμολογίες.
  2. Στη συνέχεια θα μπορούν να υπολογίσουν τα μόρια που συγκέντρωσαν σε κάθε πεδίο:
  3. Για απορίες σχετικά με τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού σας διαβάστε https://www.minedu.gov.gr/exetaseis-2/to-thema-exetaseis ή επισκεφθείτε το σχολείο σας και το ΚΕΣΥΠ για πληρέστερη ενημέρωση.

Όλοι οι παραπάνω σύνδεσμοι υπάρχουν στον παρόντα ιστότοπο, στο μενού «Πανελλαδικές»

Διαδικασίες για την υποβολή Μηχανογραφικών Δελτίων

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι οι διαδικασίες για την υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων (Μ.Δ.) 2017 ξεκινούν από την Τετάρτη 21-6-2017 και ολοκληρώνονται την Παρασκευή  14-7-2017.
Πιο συγκεκριμένα οι υποψήφιοι που ενδιαφέρονται να υποβάλουν Μ.Δ. θα απευθυνθούν στο Λύκειό τους από την Τετάρτη 21 Ιουνίου και μετά για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password). Με αυτόν τον προσωπικό κωδικό θα μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr, να μελετούν το Μ.Δ. και σε πρώτο στάδιο να κάνουν κάποιες προσωρινές προτιμήσεις (Προσωρινή Αποθήκευση).
Για περισσότερες πληροφορίες…ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΕΔΩ.

Εξετάσεις Ειδικών μαθημάτων & ΤΕΦΑΑ

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα και τα εξεταστικά κέντρα Ειδικών μαθημάτων για τους υποψηφίους πανελλαδικών 2017.
Επίσης υπενθυμίζουμε το πρόγραμμα και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά των υποψηφίων για τις εξετάσεις στα ΤΕΦΑΑ.

Εξετάσεις υποψηφίων στο Ειδικό μάθημα Αγγλικών

Από τη Δ.Δ.Ε. Ηρακλείου ανακοινώνεται ότι για την εξέταση των υποψηφίων στο Ειδικό μάθημα των Αγγλικών, την  Πέμπτη 22/6/2017,  έχουν οριστεί ως εξεταστικά κέντρα το 3ο ΓΕΛ και το 4ο ΓΕΛ Ηρακλείου. Για περισσότερες πληροφορίες…ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΕΔΩ.

Μετονομασία τμήματος Μ.Ι.Θ.Ε. του Ε.Κ.Π.Α.

Σας επισημαίνουμε  ότι στο ΦΕΚ 1654 τ Β΄δημοσιεύθηκε η μετονομασία του Τμήματος Μεθοδολογίας, Ιστορίας και Θεωρίας της Επιστήμης του ΕΚΠΑ σε Τμήμα Ιστορίας και Φιλοσοφίας της Επιστήμης. Για περισσότερες πληροφορίες….ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΕΔΩ