Αρχείο κατηγορίας Σχολικοί αγώνες

Η ομάδα μπάσκετ κοριτσιών του σχολείου μας Πρωταθλήτρια όλης της Κρήτης.

Τα κορίτσια τα κατάφεραν και είναι πλέον Πρωταθλήτριες Κρήτης. Θερμά συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα και ειδικότερα στις μαθήτριες ΚΟΣΜΑΔΑΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΤΖΑΝΕΤΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ,ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗ ΑΘΗΝΑ,ΧΑΛΕΠΑΚΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ,ΚΕΥΓΑ ΕΛΕΝΗ, ΓΚΡΑΤΣΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥ ΖΩΗ, ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΕΛΕΝΗ καθώς και στον προπονητή της , τον συνάδελφο Μιχάλη Καλογεράκη. Δείτε εδώ περισσότερα φωτογραφικά στιγμιότυπα

και εδώ στιγμιότυπα από την απονομή των μεταλλίων στα κορίτσια από τον υπεύθυνο του γραφείου Φυσικής Αγωγής και την κα Κοιλάδη, τη Διευθύντρια του σχολείου μας.

Η ομάδα μπάσκετ κοριτσιών του σχολείου μας πρωταθλήτρια Ανατολικής Κρήτης !

Η ομάδα μας ως πρωταθλήτρια του νομού Ηρακλείου , συμμετείχε στο σχολικό πρωτάθλημα μπάσκετ κοριτσιών και αναδείχθηκε νικήτρια στον τελικό αγώνα με την αντίστοιχη ομάδα του νομού Λασιθίου.

Η ομάδα αποτελείται από τις μαθήτριες ΚΟΣΜΑΔΑΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΤΖΑΝΕΤΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ,ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗ ΑΘΗΝΑ,ΧΑΛΕΠΑΚΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ,ΚΕΥΓΑ ΕΛΕΝΗ, ΓΚΡΑΤΣΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥ ΖΩΗ, ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΕΛΕΝΗ.

Ο επόμενος αγώνας θα διεξαχθεί την Τρίτη 26 Μαρτίου με την αντίστοιχη πρωταθλήτρια Δυτικής Κρήτης.

Ευχόμαστε Καλή Επιτυχία .

Βεβαίωση Πανελλήνιας Σχολικής Αθλητικής Νίκης για τους σχολικούς αγώνες 2022-2023

Ενημέρωση των μαθητών και μαθητριών για τις απαραίτητες διαδικασίες υποβολής των δικαιολογητικών μέχρι την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023, για να αξιοποιήσουν τις αθλητικές διακρίσεις τους κατά το σχολικό έτος 2022-2023 για την εισαγωγή στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα κατά τα επόμενα Ακαδημαϊκά έτη. Την εγκύκλιο θα τη βρείτε ΕΔΩ καθώς και το υπόδειγμα αίτησης ΕΔΩ .

Μαθητιάδα Περιφερειακής Διεύθυνσης Κρήτης

Η  Περιφερειακή Δ/νση Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης Κρήτης,   διοργανώνει την 1η Περιφερειακή Μαθητιάδα Αθλητισμού και Πολιτισμού Κρήτης 2017 την Τρίτη 30 Μαΐου και την Τετάρτη 31 Μαΐου 2017 στο Παγκρήτιο Στάδιο Ηρακλείου. Η διοργάνωση σκοπό έχει να μεταφέρει το εκπαιδευτικό μήνυμα «χωρίς το φόβο της αποτυχίας και το άγχος της νίκης».  Για περισσότερες πληροφορίες…επιλέξτε ΕΔΩ.

Συγχαρητήρια για τις αθλητικές διακρίσεις μαθητών μας

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Καθηγητών του σχολείου συγχαίρει:

 • την ομάδα βόλλευ μαθητριών μας, που συμμετείχαν στους Παγκρήτιους σχολικούς αγώνες και κατέκτησαν την 2η θέση
 • στους παρακάτω μαθητές που συμμετείχαν και διακρίθηκαν στους σχολικούς αγώνες Στίβου Ηρακλείου και προκρίθηκαν για να συνεχίσουν στους Παγκρήτιους σχολικούς αγώνες
  • Παττακός Λεωνίδας, 1ος στο Τριπλούν
  • Καλογεράκης Γεράσιμος, 1ος στο Ακόντιο
  • Μαυραντωνάκη Ευαγγελία, 2η στα 100μ
  • Κανδηλιεράκης Γιάννης-Φανούρης, 2ος στα 100μ
  • Σαΐπι Ιόλα, 1η στα 200μ
  • Ποταμιανάκης Γιάννης, 1ος στα 400μ
  • Δολαψάκη Κωνσταντίνα-Ελένη, 1η στα 800μ
  • Επίσης συμμετείχαν οι Ζαχαράκης Γιάννης και Μαυροματίδης Θωμάς.