Αρχείο κατηγορίας Ωρολόγια Προγράμματα

Ωρολόγιο πρόγραμμα

Πατήστε εδώ για να δείτε το ωρολόγιο πρόγραμμα μαθημάτων του σχολείου μας που θα ισχύει από τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022.

Πατήστε εδώ για να δείτε το ωράριο διεξαγωγής μαθημάτων και διαλειμμάτων του ωρολόγιου προγράμματος.

Ωρολόγιο Πρόγραμμα – Ημέρες Ενημέρωσης Γονέων-Κηδεμόνων – Ωράριο διεξαγωγής μαθημάτων και διαλειμμάτων ωρολόγιου προγράμματος του σχολείου

Σας ενημερώνουμε ότι στο Ωρολόγιο Πρόγραμμα του σχολείου χαρακτηρίζονται ως ΕΓ-Κ: Ενημέρωση Γονέων- Κηδεμόνων οι ώρες ανά ημέρα κατά τις οποίες οι διδάσκοντες εκπαιδευτικοί του σχολείου μας θα μπορούν να επικοινωνούν με τους γονείς-κηδεμόνες των μαθητών/τριών μας με στόχο την ενημέρωση και συνεργασία σε θέματα φοίτησης, επίδοσης και συμπεριφοράς.

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το Ωρολόγιο Πρόγραμμα με τις ημέρες Ενημέρωσης Γονέων- Κηδεμόνων.

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το ωράριο διεξαγωγής μαθημάτων και διαλειμμάτων ωρολόγιου προγράμματος διά ζώσης λειτουργίας του σχολείου.

Αποτελέσματα του 10ου Πανελλαδικού Μαθητικού Διαγωνισμού Φιλοσοφικού Δοκιμίου – Συγχαρητήρια

Η Διεύθυνση και ο σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου μας συγχαίρει τη μαθήτρια της Β’ τάξης, Αναγνωστοπούλου Ηλιάνα για την επιτυχία της στην προκριματική φάση του πανελλαδικού μαθητικού διαγωνισμού φιλοσοφικού δοκιμίου και της εύχεται καλή δύναμη και επιτυχία στην επόμενη φάση του διαγωνισμού.