Αρχείο κατηγορίας ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ

Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος

Σας γνωρίζουμε ότι το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος στην Καβάλα στο πλαίσιο ενημέρωσης των μαθητών/τριών σχετικά με τον επαγγελματικό προσανατολισμό τους, απέστειλε ενημερωτικό φυλλάδιο και οπτικοακουστικό υλικό (link):

https://www.youtube.com/watch?v=2jT886ntApM&t=16s

https://www.youtube.com/watch?v=CSw4_W9WkjE&t=2s

Πατήστε εδώ για να δείτε το ενημερωτικό φυλλάδιο.

Τμήμα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Με αφορμή την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων 2022, το Τμήμα  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ  ετοίμασε ενημερωτικό βίντεο και φυλλάδιο, όπου γίνεται συνοπτική παρουσίαση του Τμήματος και αποτυπώνονται οι πιο σημαντικοί λόγοι, για τους οποίους αξίζει κάποιος υποψήφιος να επιλέξει το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για τις σπουδές του!

Δείτε εδώ https://www.esos.gr/arthra/74240/deite-tis-vaseis-eisagogis-sta-aei τις προτιμήσεις που συγκέντρωσε το Τμήμα  Οικονομικών  Επιστημών του  Πανεπιστημίου  Ιωαννίνων στις προτιμήσεις των υποψηφίων στις πανελλαδικές εξετάσεις του 2021.

ΒΙΝΤΕΟ: https://youtu.be/dcCaZcIZjOk

ΦΥΛΛΑΔΙΟ: https://econ.uoi.gr/wp-content/uploads/2021/05/to-tmima-me-mia-matia.pdf

Για εκτενέστερη ενημέρωση, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων: https://econ.uoi.gr/

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας: ” Βρες τι θα σπουδάσεις”

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο ενημέρωσης των μαθητών Λυκείου σχετικά με θέματα σπουδών, έρευνας και επαγγελματικών προοπτικών δημιούργησε τη δράση ” Βρες τι θα σπουδάσεις”, η οποία απευθύνεται στους υποψήφιους φοιτητές.  Για να γνωρίσετε το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, πατήστε τον παρακάτω υπερσύνδεσμο:   https://vres.uowm.gr/

Οδηγός ΣΕΠ για γονείς και κηδεμόνες μαθητών και μαθητριών Α’ & Β’ Λυκείου

Σας γνωρίζουμε ότι η υπεύθυνη Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΣΕΠ) της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου απέστειλε για την ενημέρωση των γονέων και κηδεμόνων των μαθητών και μαθητριών της Α’ & Β’ τάξης του Λυκείου οδηγό με θέμα: «Σπουδές στο Λύκειο».

Ο οδηγός αυτός στοχεύει στην πληροφόρηση των γονέων & κηδεμόνων για τις διαθέσιμες επιλογές συνέχισης των σπουδών στο λύκειο και τις διαθέσιμες επιλογές σπουδών μετά το Λύκειο.

Παράλληλα, αποτελεί ένα μέσο γνωριμίας με τις υπηρεσίες Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού που παρέχονται δωρεάν στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες.

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε τον οδηγό.

OIKONOMIKO ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Σας γνωρίζουμε την εκ μέρους του Προέδρου του Τμήματος Στατιστικής Καθηγητή Ι. Ντζούφρα, πρόσκληση-επιστολή για προγραμματισμένη ανοικτή ψηφιακή παρουσίαση του Τμήματος Στατιστικής η οποία θα διεξαχθεί την Τρίτη 29 Μαρτίου 2022 και ώρα 12:00 μέσω Μicrosoft Teams. Eπισυνάπτεται το σχετικό λινκ στο οποίο πρέπει να συνδεθείτε   https://tinyurl.com/AUEBStats-Schools-29Mar22  Η διάρκεια της παρουσίασης είναι 45 λεπτά ενώ τα υπόλοιπα 45 λεπτά θα ακολουθήσει συζήτηση με τους μαθητές και καθηγητές. Εάν για λόγους χρονικής στενότητας δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε το 2ο μέρος της συζήτησης  έχετε την δυνατότητα να λάβετε μία γεύση από το Τμήμα Στατιστικής παρακολουθώντας μόνο το πρώτο μέρος της παρουσίασης.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής η 22α Μαρτίου 2022 ημέρα Τρίτη.

Πατήστε εδώ για να δείτε την Πρόσκληση.