Αρχείο κατηγορίας ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ

Ενημέρωση για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση στους μαθητές/τριες της Α’ και Β’τάξης από το ΚΕΣΥ Ηρακλείου

Σας ενημερώνουμε οτι την Παρασκευή 12  Μαρτίου 2021 ο κ. Αντωνίου Θεόδωρος, υπεύθυνος του ΚΕΣΥ Ηρακλείου για το σχολείο μας, θα ενημερώσει εξ αποστάσεως τους μαθητές/τριες της Α και Β’ τάξης του σχολείου για το νέο σύστημα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση καθώς και για θέματα που αφορούν τον Επαγγελματικό Προσανατολισμού.

Η εν λόγω ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί στην ηλεκτρονική αίθουσα του κ. Αντωνίου κατά τις παρακάτω διδακτικές ώρες του ωρολόγιου προγράμματος του σχολείου:

1η ώρα : Β1, Β4, 2η ώρα : Α2, Α4, Α5 3η ώρα : Α1, Α3, Α6 4η ώρα : Β2, Β3, Β5.

Ενημέρωση για τις Πανελλαδικές εξετάσεις 2021 από το ΚΕΣΥ Ηρακλείου

Πατήστε εδώ για να δείτε τo ppt της ενημέρωσης που έκανε ο υπεύθυνος του ΚΕΣΥ (Κέντρο Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης) Ηρακλείου για το σχολείο μας, κ. Αντωνίου Θεόδωρος την Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021 κατά την και διδακτική ώρα του ωρολόγιου προγράμματος στους μαθητές/τριες της Γ’ τάξης του σχολείου.

Εξ’ αποστάσεως υποστήριξη των μαθητών και των γονέων τους από το ΚΕΣΥ Ηρακλείου

Το Κ.Ε.Σ.Υ. Ηρακλείου ανακοινώνει την δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας με τους υπεύθυνους του ΚΕΣΥ, τηλεφωνικά ή και με ηλεκτρονικά μέσα, για συμβουλευτική και υποστήριξη των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και των γονέων και μαθητών, που είτε έχουν αξιολογηθεί, είτε αιτούνται την παραπάνω υπηρεσία πρώτη φορά.

Στο πλαίσιο των ανωτέρω το Κ.Ε.Σ.Υ. Ηρακλείου ήδη έχει δημιουργήσει στη νέα του ιστοσελίδα kesy.ira.sch.gr, ειδικό τμήμα που αφορά την σχετική ενημέρωση κάτω από τον τίτλο «Έκτακτη ενημέρωση για τον Covid-19». Εκεί οι επισκέπτες μας μπορούν να πληροφορηθούν για όλους του τρόπους με τους οποίους μπορούν να επικοινωνήσουν με τους ειδικούς του Κέντρου μας, καθώς επίσης τους δίνεται και η δυνατότητα συμπλήρωσης ηλεκτρονικής φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος υποστήριξης για γονείς και παιδιά.

Η φόρμα βρίσκεται στον σύνδεσμο

https://docs.google.com/forms/d/1vkg-kTgRiBnMnkwxZoxvBFyYNUg-piOZ9cn5KmSxMzA

Πατήστε εδώ για να δείτε το έγγραφο.

Εκδήλωση επαγγελματικού προσανατολισμού

Την Πέμπτη 09/05/2019 πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας εκδήλωση επαγγελματικού προσανατολισμού και πληροφόρησης για το νέο σύστημα για τους μαθητές και τις μαθήτριες της Α και Β τάξης από το ΚΕΣΥ Ηρακλείου. Η παρουσίαση έγινε από την κ. Αρετή Ζερβού και από τον κ. Θεόδωρο Αντωνίου, που είναι σύμβουλοι επαγγελματικού προσανατολισμού στο ΚΕΣΥ Ηρακλείου και ακολούθησε γόνιμη συζήτηση με τους μαθητές και τις μαθήτριες.

Υλικό από την παρουσίαση μπορείτε να βρείτε εδώ.