Αρχείο κατηγορίας ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Σας ενημερώνουμε για το ενημερωτικό φυλλάδιο του Τμήματος Φιλοσοφίας της Προέδρου καθηγήτριας κ. Γκόλφως Μαγγίνη, και των μελών ΔΕΠ του Τμήματος Φιλοσοφίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Πατήστε εδώ για να δείτε το φυλλάδιο.

Ενημέρωση σχολείων Δ/βάθμιας Εκπ/σης για τις σπουδές στο Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Στα πλαίσια ενημέρωσης των μαθητών για τις σπουδές στο Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης έχει δημιουργηθεί σύντομο οπτικοακουστικό υλικό το οποίο περιέχει σημαντικές πληροφορίες για το Τμήμα και τα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων του Τμήματος. Το οπτικοακουστικό υλικό βρίσκεται στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://www.youtube.com/watch?v=8UYNHsKZx7g

Υλοποίηση εργαστηρίων Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού του Κ.Ε.Σ.Υ. Ηρακλείου

Σας ενημερώνουμε ότι το τμήμα Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού του Κ.Ε.Σ.Υ. Ηρακλείου, προτίθεται να υλοποιήσει εργαστήρια Workshops Επαγγελματικής Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού για αποφοίτους μαθητές και μαθήτριες ΓΕΛ και ΕΠΑΛ,
υποψήφιους Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με σκοπό την διευκόλυνση συμπλήρωσης του Μηχανογραφικού Δελτίου, από 1 έως 20 Ιουλίου 2021 κάθε Δευτέρα και Παρασκευή 9.00-11.00 και 11.00-13.00.
Οι συμβουλευτικές συναντήσεις θα πραγματοποιούνται στην Αίθουσα Συνεδριάσεων «ΠΥΞΙΔΑ» της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ( Μονοφατσίου 8, 2ος όροφος).
Για δηλώσεις συμμετοχής καλέστε στα τηλέφωνα: 2810 333783, 2810 333772 & 2810 215020 κατά τις ώρες Δευτέρα έως Παρασκευή από 8.00 π.μ. έως 14.00 μ.μ..Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, και ο ανώτερος αριθμός συμμετεχόντων θα είναι 10 άτομα και θα έχουν εξασφαλιστεί όλες οι απαραίτητες προϋποθέσεις υγιεινής και απολύμανσης.

Ειδική ιστοσελίδα του Πολυτεχνείου Κρήτης για Μαθητές Λυκείου/Γυμνασίου και ΚΕΣΥ

Σας ενημερώνουμε για την δημιουργία της ειδικής ιστοσελίδας – http://www.meet.tuc.gr – από το Πολυτεχνείο Κρήτης (Χανιά), με τελικούς αποδέκτες τις Μαθήτριες και τους Μαθητές Λυκείων και Γυμνασίων της χώρας.
Η ειδική ιστοσελίδα αποτελεί μία ψηφιακή γνωριμία με το Πολυτεχνείο Κρήτης και είναι δομημένη, ώστε οι φετινοί υποψήφοι, γενικότερα οι μαθητές/μαθήτριες Λυκείου, Γυμνασίου, όπως επίσης και οι υπεύθυνοι Επαγγελματικού Προσανατολισμού των K.E.Σ.Υ. να μπορούν να αναζητήσουν εύκολα ψηφιακό υλικό για το Πολυτεχνείο Κρήτης.

Το υλικό περιέχει κυρίως videos για προβολή στα σχολεία.

Περιλαμβάνει: Παρουσίασεις των 5 Σχολών του Πολυτεχνείου Κρήτης από μέλη του Διδακτικού και Ερευνητικού προσωπικού του Ιδρύματος, Μαρτυρίες φοιτητών, φοιτητριών και αποφοίτων Εικονικές περιηγήσεις στην Πολυτεχνειούπολη Χανίων Videos για Σπουδές και Έρευνα στο Πολυτεχνείο Κρήτης.

Πατήστε εδώ για να δείτε τα σχετικά έγγραφα.

ΠΕΚΕΣ ΚΡΗΤΗΣ Διαδικτυακή Εκδήλωση: Μαθαίνω για το ΕΛΜΕΠΑ – Επιλέγω ΕΛΜΕΠΑ

Το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο (ΕΛΜΕΠΑ) διοργανώνει διαδικτυακή παρουσίαση των Τμημάτων την Τετάρτη 26 Μαΐου 2021 και ώρα 17:00-20.00.

Η εκδήλωση αφορά στους μαθητές Λυκείου και ιδιαιτέρως τους μαθητές που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021, αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο γονέα, εκπαιδευτικό, σύμβουλο εκπαίδευσης ή επαγγελματικού προσανατολισμού.

Στόχος της διαδικτυακής εκδήλωσης είναι να γνωρίσουν οι μαθητές τα 11 Τμήματα του νεότερου Ελληνικού Πανεπιστημίου, τα αντικείμενα που αυτά θεραπεύουν, τις προοπτικές για επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων και φυσικά τις δυνατότητες που παρέχονται για τη συνέχιση των σπουδών τους.

Τα links για την παρακολούθηση της εκδήλωσης:

Zoom: https://us02web.zoom.us/j/87978935046?pwd=ZVFoUFNJMGJNQlB5N1hnSGRMcWRkUT09

Youtube: https://youtu.be/EL0T9FEVLsE

Πατήστε εδώ για να δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης.

Πατήστε εδώ για να δείτε το Δελτίο Τύπου.