Αρχείο ημέρας 10 Νοεμβρίου 2021

Μαθητικός Διαγωνισμός στα Οικονομικά με τίτλο «ΕΡΜΗΣ»

Σας ενημερώνουμε για την Προκήρυξη του Μαθητικού Διαγωνισμού στα Οικονομικά με τίτλο «ΕΡΜΗΣ».O εν λόγω Διαγωνισμός, ο οποίος διοργανώνεται από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, για το σχολικό έτος 2021-22 και απευθύνεται σε μαθητές/τριες της Γ ́ τάξης του Λυκείου όλης της χώρας.

Ο Διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί:

Α’ Φάση Σάββατο 19 Μαρτίου 2022 από 4-6 μ.μ. Διαδικτυακά &

Β’ Φάση Σάββατο 7 Μαΐου 2022 από 9- 11 π.μ. όπου θα λάβουν μέρος οι διακριθέντες του πρώτου online γύρου σε δια ζώσης εξέταση στο ΟΠΑ.

Πατήστε εδώ για να δείτε τα σχετικά έγγραφα.

Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός για συμμετοχή στην Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Φυσικών Επιστημών (EOES 2022, πρώην EUSO)

Σας ενημερώνουμε για την προκήρυξη του «Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού για συμμετοχή στην Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Φυσικών
Επιστημών (EOES 2022, πρώην EUSO)», από την ΠΑΝ.Ε.Κ.Φ.Ε. για μαθητές/τριες Α ́ και Β ́τάξεων Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων της χώρας σχολικού έτους 2021-2022.
Ο Ελληνικός διαγωνισμός, στον οποίο μπορούν να συμμετάσχουν μαθητές Α ́ και Β ́ Λυκείου που γεννήθηκαν μετά την 01-01-2005, θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις:
-Στην πρώτη φάση οι Τοπικοί Μαθητικοί Διαγωνισμοί, που θα διοργανωθούν σε επίπεδο σχολείων αρμοδιότητας κάποιου Ε.Κ.Φ.Ε., θα διεξαχθούν το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021, σε χώρους που θα οριστούν από τα κατά τόπους Ε.Κ.Φ.Ε.
-Η δεύτερη πανελλήνια φάση του διαγωνισμού θα διεξαχθεί το Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022.

Πατήστε εδώ για να δείτε το σχετικό έγγραφο.

Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός«HACKATHONATHENS 2022- SELMA»

Σας ενημερώνουμε για τη διεξαγωγή του Μαθητικού Διαγωνισμού με τίτλο «HACKATHON ATHENS 2022- SELMA». O εν λόγω Διαγωνισμός διοργανώνεται από τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας Β ́Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών του Νοσοκομείου Παίδων «Π.& Α. ΚΥΡΙΑΚΟΥ», απευθύνεται σε μαθητές/τριες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όλης της χώρας με σκοπό την αντιμετώπιση της διαδικτυακής βίας και της ρητορικής του μίσους «HACKINGHATE».

Πατήστε εδώ για να δείτε τα σχετικά έγγραφα.

Μαθητικός Διαγωνισμός Ραδιοφωνικού Μηνύματος και Τραγουδιού «Καν’ το να ακουστεί 2022»

Σας ενημερώνουμε για την Προκήρυξη του Μαθητικού Διαγωνισμού Ραδιοφωνικού Μηνύματος και Τραγουδιού «Καν’ το να ακουστεί 2022» με τίτλο «Ταξιδεύοντας», ο οποίος συνδιοργανώνεται με το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης και Ψηφιακών Μέσων του Υ.ΠΑΙ.Θ., το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου του ΥΠΠΑΝ και το Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας (ΕΚΟΜΕ Α.Ε.) και απευθύνεται σε μαθητές/τριες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας και του εξωτερικού για το σχολικό έτος 2021-2022.

Πατήστε εδώ για να δείτε τα σχετικά έγγραφα.