Αρχείο κατηγορίας 2021-2022

Συγχαρητήρια με αφορμή την ανακοίνωση των βαθμολογιών των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2023

Η διεύθυνση και ο σύλλογος διδασκόντων συγχαίρει τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου μας για τις υψηλές βαθμολογίες που πέτυχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις και τους εύχεται καλή υγεία, καλές αποφάσεις και καλή σταδιοδρομία.

Συγχαρητήρια🥉🏊‍♀️👏

Η μαθήτρια της Γ΄ Λυκείου του σχολείου μας, Κανόγκα Καλλιόπη κατέκτησε τη θέση στη γενική βαθμολογία Γυναικών και την 1η θέση στην ηλικία 16-19 ετών στον τελικό αγώνα των 10 χλμ στο.Διεθνές Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ανοιχτή ΘάλασσαOCEANMAN WORLD FINAL 2022) που πραγματοποιήθηκε στο Ρέθυμνο στις 28-30 Οκτωβρίου 2022.

Συγχαρητήρια από καρδιάς Κάλλια! Πολλές ευχές για την ευόδωση όλων σου των στόχων!

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Καθηγητών του σχολείου

Συγχαρητήρια με αφορμή τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2022 👏👏👩🧑🎯🥇🏆

Η Διεύθυνση και ο σύλλογος διδασκόντων συγχαίρει θερμά τις μαθήτριες και τους μαθητές του σχολείου μας για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και τους εύχεται καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία.

Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν στο σχολείο με τους κωδικούς των υποψηφίων αύριο το πρωί, Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022.

Αντιστοιχίες Τμημάτων, Εισαγωγικών Κατευθύνσεων και Προγραμμάτων Σπουδών των Α.Ε.Ι. ακαδημαϊκού έτους 2022-2023.

Καθορίστηκε,  με απόφαση του Υ.ΠΑΙ.Θ.,  η    αντιστοιχία των Τμημάτων, Εισαγωγικών Κατευθύνσεων και Προγραμμάτων Σπουδών των Α.Ε.Ι. και των Ανώτατων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών, για τις μετεγγραφές του ακαδημαϊκού έτους 2022-2023.

Με βάσει τις  αντιστοιχίες των τμημάτων δίνεται η δυνατότητα  στους φοιτητές να κάνουν αίτηση μετεγγραφής για το επόμενο ακαδημαϊκό έτος.

Επιπλέον οι φοιτητές  94 τμημάτων  δεν θα έχουν τη δυνατότητα μετεγγραφής σε άλλο τμήμα, αφού τα τμήματά τους δεν έχουν αντιστοιχίες.

Πατήστε εδώ για να δείτε την Υ.Α. με τις αντιστοιχίες.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2022

Οι υποψήφιοι που έδωσαν πανελλαδικές εξετάσεις στο σχολείο μας μπορούν να περάσουν από το σχολείο για να παραλάβουν τη βεβαίωση συμμετοχής τους στις πανελλαδικές εξετάσεις 2022 από αύριο Τετάρτη 13/07/2022 και ώρα 09:00.