Αρχείο ημέρας 14 Οκτωβρίου 2021

Επικαιροποίηση οδηγιών για δανεισμό φορητών συσκευών (tablets) από τις σχολικές μονάδες

Σας υπενθυμίζουμε ότι το σχολείο μας διαθέτει φορητές ηλεκτρονικές συσκευές (tabletς) τις οποίες μπορούν να δανειστούν οι μαθητές/τριες που δεν διαθέτουν ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Πατήστε εδώ για να δείτε τα κριτήρια δανεισμού καθώς και όλη την διαδικασία σύμφωνα με την ισχύουσα εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας.

10ος Πανελλήνιος Λογοτεχνικός Διαγωνισμός Πρωτόλειου Διηγήματος για την ακαδημαϊκή χρονιά 2021 – 2022

Σας ενημερώνουμε για την προκήρυξη του 10ου Πανελλήνιου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού Πρωτόλειου Διηγήματος στη μνήμη Καίτης Λασκαρίδη για την ακαδημαϊκή χρονιά 2021 – 2022. 

Στόχος του διαγωνισμού είναι να ενισχύσει την αυτοέκφραση των εφήβων και να υποστηρίξει το μάθημα της Λογοτεχνίας και της Έκθεσης στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. 

Πατήστε εδώ για να δείτε την Προκήρυξη.

Εισαγωγή διακριθέντων αθλητών/τριών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022

Σας ενημερώνουμε για την έκδοση της εγκυκλίου για την Εισαγωγή διακριθέντων αθλητών/τριών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022,

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε την εγκύκλιο.

Εκλογές για την ανάδειξη 15/μελούς μαθητικού συμβουλίου

Σήμερα, Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021 κατά τις τρεις (3)  τελευταίες ώρες του ωρολογίου προγράμματος συγκλήθηκε διαδικτυακά η γενική συνέλευση της μαθητικής κοινότητας, με θέμα ημερήσιας διάταξης: « Εκλογές για την ανάδειξη 15/μελούς  μαθητικού συμβουλίου». 

Ο Δ/ντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου συγχαίρει τους μαθητές, υποψήφιους και μη καθώς και τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής για την υποδειγματική διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας και εύχεται στα μέλη του 15μελούς μαθητικού συμβουλίου εμπνευσμένη και δημιουργική θητεία.