Αρχείο ημέρας 9 Ιουνίου 2022

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης μεγάλων αποστάσεων🏊‍♀️🎯👏

Η μαθήτρια της Β’ τάξης του σχολείου μας και αθλήτρια, Κανόγκα Καλλιόπη, πήρε μέρος στους αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κολύμβησης Μεγάλων Αποστάσεων Εφήβων-Νεανίδων, στο Σετούμπαλ της Πορτογαλίας και πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση.

Η μαθήτρια του σχολείου μας κατέκτησε την 16η θέση στην Ευρώπη στα 7.500μ., ανάμεσα σε 25 αθλήτριες και την 6η θέση στη Σκυτάλη 4 x 1.250μ. U19 με τους συναθλητές της στην Εθνική ομάδα Γιάννη Σκαρή, Ελένη Κεχαγιά και Κώστα Ζαχαριάδη.

Η Διεύθυνση και ο σύλλογος διδασκόντων του σχολείου μας συγχαίρει θερμά τη μαθήτριά μας της εύχεται να έχει υγεία και να κατακτά τους στόχους της.

Οδηγός για απόφοιτους Λυκείων «Τελειώνοντας τη Γ’ τάξη Λυκείου»

Σας γνωρίζουμε τον Οδηγό «Τελειώνοντας τη Γ’ τάξη Λυκείου» για απόφοιτους Λυκείων από την Υπεύθυνη ΣΕΠ, της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης Ηρακλείου Κων/να Μπατάλα.

Πατήστε εδώ για να δείτε τον Οδηγό.

Ορισμός Εξεταστικών Κέντρων Ειδικών Μαθημάτων και κατανομή υποψηφίων έτους 2022.

Σας ενημερώνουμε ότι ορίστηκαν κατά ειδικό μάθημα τα Εξεταστικά Κέντρα (Ε.Κ.) Ειδικών Μαθημάτων έτους 2022 και η κατανομή των υποψηφίων κατά ειδικό μάθημα σε καθένα από αυτά.

Πατήστε εδώ για να δείτε την Υπουργική Απόφαση.

Ανάθεση της εκπαιδευτικής επίσκεψης μαθητών/τριών Α’ και Β΄ Λυκείου στη Νάντη.

Σύμφωνα με την Υ.Α 20883/ΓΔ4/12-02-2020 (ΦΕΚ 456 Β) του Υ.ΠΑΙ.Θ.  ανακοινώνεται ότι το 8ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου, μετά τη σχετική προκήρυξη και την αξιολόγηση των προσφορών από την αρμόδια επιτροπή,  ανέθεσε τη διοργάνωση εκπαιδευτικής επίσκεψης μαθητών/μαθητριών της Α’ και Β΄ Λυκείου στη Νάντη, στο πλαίσιο εκπαιδευτικής μετακίνησης σε εκπαιδευτικό ίδρυμα του εξωτερικού κατόπιν πρόσκλησής του, από τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022 μέχρι το Σάββατο 01 Οκτωβρίου 2022, στο ταξιδιωτικό γραφείο Landmarks Travel  και ειδικότερα για την προσφορά μετάβασης αεροπορικώς από το Ηράκλειο στη Νάντη,  διαμονή στο ξενοδοχείο  4* ΝΟVOTEL NANTES CENTRE GARE στη Νάντη και επιστροφή αεροπορικώς στο Ηράκλειο, κρίνοντας την προσφορά αυτή ως :

  • απόλυτα σύμφωνη με τις προϋποθέσεις της σχετικής πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος,
  • την πλέον συμφέρουσα οικονομικά.

Συνολικά κατατέθηκαν στη διεύθυνση του Σχολείου προσφορές από δύο (2) ταξιδιωτικά γραφεία.

Με  τη σειρά πρωτοκόλλησης είναι τα εξής:

1. VAI TRAVEL,  

2. LANDMARKS TRAVEL,  

οι οποίες δημοσιοποιούνται και στην ιστοσελίδα του σχολείου μας.

Υπενθυμίζεται ότι, βάσει της παραγράφου 2 του άρθρου 14 της προαναφερθείσας υπουργικής απόφασης, η προθεσμία για πιθανές ενστάσεις λήγει την Τετάρτη 15/06/2022 και ώρα 13:00, οπότε και θα πρέπει να έχουν υποβληθεί στο γραφείο της διεύθυνσης του σχολείου.

Η οριστική ανάθεση και η υπογραφή της σύμβασης με το παραπάνω τουριστικό γραφείο θα γίνει μόνο αν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός  συμμετοχών.

Πατήστε εδώ για να δείτε τις προσφορές και την ανάθεση.