Αρχείο ημέρας 7 Ιουνίου 2021

12ος Διεθνής Μαθητικός Διαγωνισμός Ταινιών Μικρού Μήκους: cinema…διάβασες;

Σας ενημερώνουμε για διεξαγωγή του «12ου Διεθνούς Μαθητικού Διαγωνισμού Ταινιών Μικρού Μήκους: cinema…διάβασες;», για μαθητές/τριες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2021-2022, τον οποίο συνδιοργανώνουν: η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας, η Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης και Ψηφιακών Μέσων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, η ΕΡΤ ΑΕ (Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση), το ΕΚΟΜΕ, και η Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ελλάδα – Μορφωτικό Γραφείο –Σπίτι της Κύπρου.

Σκοπός του εν λόγω διαγωνισμού είναι να δοθεί στους/στις μαθητές/τριες η ευκαιρία να εκφραστούν καλλιτεχνικά, να γίνουν δημιουργοί, να εξοικειωθούν με τη «γλώσσα» της κινηματογραφικής αφήγησης και να αποκτήσουν δεξιότητες οπτικοακουστικής αγωγής.

Πατήστε εδώ για να δείτε το σχετικό έγγραφο.

Οδηγίες και Πρόγραμμα για την Υγειονομική και Πρακτική Δοκιμασία Υποψηφίων Τ.Ε.Φ.Α.Α. ακαδημαϊκού έτους 2021-22

Σας ενημερώνουμε ότι η Υγειονομική Εξέταση και η Πρακτική Δοκιμασία των Υποψηφίων για τα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.) ακαδημαϊκού έτους, 2021-2022 με έδρα τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, θα διεξαχθούν από την Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021 μέχρι την Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021 εκτός Σαββάτου και Κυριακής και σύμφωνα με τις οδηγίες για την πρόληψη μετάδοσης της πανδημίας κατά την προσέλευση των υποψηφίων στις Επιτροπές Υγειονομικής Εξέτασης και Πρακτικής Δοκιμασίας.

Η κατάθεση δικαιολογητικών και η υγειονομική εξέταση θα πραγματοποιείται στην Αίθουσα αποδυτηρίων του Βοηθητικού Γηπέδου του Παγκρητίου Σταδίου (Σπύρου Μουστακλή – Περιοχή Λίντο) και ώρες: 7:30π.μ. έως τις 11:00 π.μ..

Πατήστε εδώ για να δείτε τις οδηγίες κατάθεσης δικαιολογητικών και το αναλυτικό πρόγραμμα.

Πατήστε εδώ για να δείτε τις οδηγίες για την πρόληψη μετάδοσης της πανδημίας κατά την προσέλευση των υποψηφίων στις Επιτροπές Υγειονομικής Εξέτασης και Πρακτικής Δοκιμασίας.