Αρχείο ημέρας 25 Ιουνίου 2021

Δημιουργία κωδικού ασφαλείας για την ηλεκτρονική υποβολή Μηχανογραφικών Δελτίων ΓΕΛ έτους 2021

Σας ενημερώνουμε ότι από σήμερα Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021 ως και την Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021, μπορούν να προσέρχονται στο Λύκειό μας, για να δημιουργήσουν  προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password) οι:

απόφοιτοι και τελειόφοιτοι που συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση για το έτος 2021,

τελειόφοιτοι που ΔΕΝ συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση για το έτος 2021,

απόφοιτοι που ενδιαφέρονται να υποβάλουν μηχανογραφικό με την κατηγορία 10%

Με αυτόν τον προσωπικό κωδικό θα μπορούν μετά από την  ανακοίνωση των βαθμών των ΓΕΛ, να προχωρήσουν τελικά στην οριστική υποβολή του Μηχανογραφικού Δελτίου πριν τα τέλη του Ιουλίου, κατόπιν νεότερης  εγκυκλίου. Ο προσωπικός κωδικός είναι ο ίδιος και για τη συμπλήρωση του Παράλληλου Μηχανογραφικού Δελτίου (ΙΕΚ), εφόσον δικαιούνται να το συμπληρώσουν.

Επισημαίνεται  στους υποψηφίους που ενδιαφέρονται να υποβάλουν μηχανογραφικό με το 10% να έχουν μαζί τους κατά την προσέλευσή τους στο σχολείο τη βεβαίωση συμμετοχής και την αστυνομική τους ταυτότητα.

Σας υπενθυμίζουμε ότι την Τρίτη 29 Ιουνίου 2021 λόγω διεξαγωγής των Πανελλαδικών Εξετάσεων στο ειδικό μάθημα των Αγγλικών οι ενδιαφερόμενοι ΔΕΝ θα μπορούν να προσέρχονται στο σχολείο μας για τη δημιουργία του προσωπικού κωδικού ασφαλείας τους.

Πατήστε εδώ για να δείτε την εγκύκλιο.

Ορισμός Εξεταστικών Κέντρων για την εξέταση του ειδικού μαθήματος των Αγγγλικών – Κατανομή των Υποψηφίων σ` αυτά – Οδηγίες προς υποψηφίους

Σας ενημερώνουμε ότι ορίστηκαν τρία (3) Εξεταστικά Κέντρα Πανελλαδικών Εξετάσεων 2021, της Δ/νσης Δ.Ε Ηρακλείου Κρήτης στα οποία θα γίνει η εξέταση των τελειόφοιτων και απόφοιτων υποψηφίων (εκτός εκείνων με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες) του Νομού μας στο ειδικό μάθημα των Αγγλικών την Τρίτη 29 Ιουνίου 2021, ώρα 10:00 ως εξής:

1ο Εξεταστικό Κέντρο: 3ο ΓΕΛ Ηρακλείου (υποψήφιοι που το επώνυμό τους αρχίζει από Α έως και Κ),

2ο Εξεταστικό Κέντρο: 4ο ΓΕΛ Ηρακλείου (υποψήφιοι που το επώνυμό τους αρχίζει από Λ έως και Ρ),

3ο Εξεταστικό Κέντρο: 8ο ΓΕΛ Ηρακλείου (υποψήφιοι που το επώνυμό τους αρχίζει από Σ έως και Ω).

Η διάρκεια εξέτασης στο ειδικό μάθημα των Αγγλικών ορίζεται σε τρεις (3) ώρες.

Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης στις 09:30.

Κατά την προσέλευσή τους στο εξεταστικό κέντρο οι υποψήφιοι πρέπει να φέρουν μαζί τους:

1) την αστυνομική τους ταυτότητα ή διαβατήριο

2) το Δελτίο Εξεταζόμενου που τους έχει δοθεί από το σχολείο τους

3) τη σχολική κάρτα COVID 19 ή τη δήλωση αρνητικού αποτελέσματος self-test για COVID-19

Πατήστε εδώ για να δείτε το σχετικό έγγραφο.

Υλοποίηση εργαστηρίων Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού του Κ.Ε.Σ.Υ. Ηρακλείου

Σας ενημερώνουμε ότι το τμήμα Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού του Κ.Ε.Σ.Υ. Ηρακλείου, προτίθεται να υλοποιήσει εργαστήρια Workshops Επαγγελματικής Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού για αποφοίτους μαθητές και μαθήτριες ΓΕΛ και ΕΠΑΛ,
υποψήφιους Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με σκοπό την διευκόλυνση συμπλήρωσης του Μηχανογραφικού Δελτίου, από 1 έως 20 Ιουλίου 2021 κάθε Δευτέρα και Παρασκευή 9.00-11.00 και 11.00-13.00.
Οι συμβουλευτικές συναντήσεις θα πραγματοποιούνται στην Αίθουσα Συνεδριάσεων «ΠΥΞΙΔΑ» της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ( Μονοφατσίου 8, 2ος όροφος).
Για δηλώσεις συμμετοχής καλέστε στα τηλέφωνα: 2810 333783, 2810 333772 & 2810 215020 κατά τις ώρες Δευτέρα έως Παρασκευή από 8.00 π.μ. έως 14.00 μ.μ..Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, και ο ανώτερος αριθμός συμμετεχόντων θα είναι 10 άτομα και θα έχουν εξασφαλιστεί όλες οι απαραίτητες προϋποθέσεις υγιεινής και απολύμανσης.