Αρχείο ημέρας 13 Σεπτεμβρίου 2021

Προαγωγικές – Απολυτήριες Εξετάσεις Γενικών Λυκείων, σχολ. έτους 2021-2022

Σας ενημερώνουμε ότι δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης η απόφαση που καθορίζει τις ομάδες και τους κλάδους μαθημάτων, τον τρόπο και χρόνο εξέτασης και βαθμολόγησης, τον ορισμό και τις υποχρεώσεις επιτηρητών, τις υποχρεώσεις μαθητών κατά τη διάρκεια της εξέτασης, τον τρόπος διατύπωσης των θεμάτων, τη βαθμολόγηση των γραπτών δοκιμίων των προαγωγικών και απολυτηρίων εξετάσεων, την αναβαθμολόγηση των γραπτών δοκιμίων προαγωγικών και απολυτηρίων εξετάσεων του Γενικού Λυκείου, τον τρόπο φύλαξης των γραπτών και κάθε άλλο σχετικό θέμα.

Πατήστε εδώ για να δείτε την απόφαση.

Παροχή σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2021-2022.

Σας ενημερώνουμε ότι δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης η Υπουργική Απόφαση που ορίζει τις διαδικασίες παροχής σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2021-2022.

Πατήστε εδώ για να δείτε την Υπουργική Απόφαση.

Λειτουργία των εκπαιδευτικών μονάδων-Μέτρα για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19 κατά τη λειτουργία τους.

Σας ενημερώνουμε ότι δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης Κοινή Υπουργική Απόφαση με όλες τις οδηγίες για τη Λειτουργία των εκπαιδευτικών μονάδων κατά την έναρξη του σχολικού έτους 2021-2022 και τα μέτρα για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19 κατά τη λειτουργία τους.

Πατήστε εδώ για να δείτε την Κοινή Υπουργική Απόφαση.

Συγχαρητήρια

Η μαθήτρια της Β΄ Λυκείου του σχολείου μας, Κανόγκα Κάλλια, ανέβηκε δύο φορές στο βάθρο των νικητών στο Πανελληνίο πρωτάθλημα Ανοικτής Θάλασσας (Open Water), που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Σεπτεμβρίου 2021, στην Παραλία Διστόμου, στον οικισμό Άσπρα Σπίτια. 

Η Κάλλια κατέκτησε το Σάββατο Χρυσό μετάλλιο στην σκυταλοδρομία 4×1.250μ., ενώ την Κυριακή το Ασημένιο μετάλλιο στα 7.500μ. Νεανίδων.

Θερμά Συγχαρητήρια Κάλλια!

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Καθηγητών του σχολείου