Αρχείο ημέρας 3 Μαΐου 2023

Ανάθεση της μονοήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής μαθητών/τριών της Β’ τάξης του 8ου ΓΕΛ  Ηρακλείου στο Ρέθυμνο

Σύμφωνα με την ΥΑ 20883/ΓΔ4/12-02-2020 (ΦΕΚ 456/τΒ/13-02-2020) του Υ.ΠΑΙ.Θ, ανακοινώνεται ότι το 8ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου, μετά την αξιολόγηση των προσφορών από το Διευθυντή και τον σύλλογο Διδασκόντων, ανέθεσε τη διοργάνωση της μετακίνησης με λεωφορεία (105) εκατόν πέντε μαθητών/-τριών και (6) έξι συνοδών καθηγητών/τριών από το χώρο του σχολείου στις 09:00 για το Ρέθυμνο και επιστροφή στο σχολείο στις 19:00,  τη Δευτέρα 08/05/2023  στα ταξιδιωτικά γραφεία  ΚΟΚΟΛΑΚΗΣ TRAVEL και Travelink, από κοινού.

Συνολικά κατατέθηκαν στη διεύθυνση του Σχολείου προσφορές από δύο  (2)  ταξιδιωτικά γραφεία.

Με  τη σειρά πρωτοκόλλησης είναι τα εξής:

  1. ΚΟΚΟΛΑΚΗΣ TRAVEL  (470 ΕΥΡΩ για ένα λεωφορείο)
  2. Travelink  (470 ΕΥΡΩ για ένα λεωφορείο)

Όλες οι προσφορές κρίθηκαν ως σύμφωνες με τις προϋποθέσεις της σχετικής πρόσκλησης εκδήλωσης   ενδιαφέροντος και επιλέχθηκε η ανάθεση από κοινού στα δύο ταξιδιωτικά γραφεία με ένα λεωφορείο το καθένα λόγω ίδιας προσφοράς.

Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί μόνο αν συγκεντρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός συμμετοχών.

Πατήστε εδώ για να δείτε τις προσφορές και την ανάθεση.

12ο Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας

Το σχολείο μας συμμετέχει στο 12ο Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας με μία πρωτότυπη εφαρμογή που υλοποιήθηκε στην πλατφόρμα App Inventor από την ομάδα Πληροφορικής της Α’ Τάξης.

Η Blue Bond King είναι μια εφαρμογή για όταν πηγαίνεις βόλτα στην εξοχή με τους φίλους σου. Σε βοηθάει να μην χαθείς και κρατάει το γκρουπ ασφαλές.

Ένα μέλος της ομάδας θα οριστεί αρχηγός της εκδρομής και οι υπόλοιποι είναι οι χρήστες οι οποίοι συνδέονται με τον αρχηγό. Εκείνος βλέπει την τοποθεσία του κάθε μέλους για να αποφευχθούν ατυχήματα.

Δείτε το βίντεο της παρουσίασης https://youtu.be/thh553ZBTSw

Πατήστε εδώ για να δείτε το δίπλωμα συμμετοχής