Αρχείο ημέρας 3 Μαρτίου 2023

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πραγματοποίηση διδακτικής επίσκεψης μαθητών του 8ου ΓΕΛ  Ηρακλείου στη Σπιναλόγκα και τον Άγιο Νικόλαο

Ο Διευθυντής του 8ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου, σύμφωνα με την Υ.Α 20883/ΓΔ4/12-02-2020 (ΦΕΚ 456 Β) του Υ.ΠΑΙ.Θ., προκηρύσσει την εκδήλωση ενδιαφέροντος για μετακίνηση (52) πενήντα δύο μαθητών/τριών  και (4) τεσσάρων  συνοδών καθηγητών/τριών  από το χώρο του σχολείου στην Πλάκα της Ελούντας και τον Άγιο Νικόλαο.

Χρόνος πραγματοποίησης:  Τρίτη 14  Μαρτίου 2023

Πρόγραμμα διδακτικής επίσκεψης:  Αναχώρηση  από το σχολείο στις 08:30 και επιστροφή στο σχολείο στις 16:00.

Η προσφορά θα πρέπει να εξασφαλίζει τα παρακάτω: Τουριστικό λεωφορείο ελεγμένο από το ΚΤΕΟ, έγγραφα καταλληλότητας οχημάτων, επαγγελματική άδεια οδήγησης, ελαστικά σε καλή κατάσταση, καθώς και να πληροί όλες τις προϋποθέσεις ασφάλειας για τη μετακίνηση μαθητών. 

Οι προσφορές θα πρέπει να κατατεθούν μέχρι τη Τρίτη 07/03/2023 και ώρα 11:00 π.μ.  στο γραφείο του Διευθυντή του 8ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου. Στην προσφερόμενη τιμή να συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ. Προϋπόθεση η έκδοση απόδειξης και όχι τιμολογίου στο όνομα του σχολείου και η απόδοσή της στον υπεύθυνο καθηγητή στο πέρας της επίσκεψης. Το άνοιγμα των προσφορών από την επιτροπή θα γίνει  την ίδια ημέρα στις 11.30 π.μ.   

Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών η διδακτική επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023.

Πατήστε εδώ για να δείτε την προκήρυξη.

Ενημέρωση για την εκδρομή της Α τάξης

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω ακυρώσεων ΔΕΝ συγκεντρώνεται ο απαιτούμενος αριθμός δηλώσεων για την εκδρομή της Α Λυκείου στα Χανιά και ΔΕΝ θα προχωρήσουμε στην υπογραφή συμφωνητικού με το πρακτορείο στο οποίο έγινε η ανάθεση σύμφωνα με το με αρ. πρωτ 276/01/03/2023 έγγραφο του σχολείου μας.

Πατήστε εδώ για να δείτε την ανακοίνωση.

ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ  ΑΛΛΑ  ΔΕΝ  ΕΦΤΑΣΕΣ

Μαθητές και εκπαιδευτικοί του σχολείου μας τήρησαν σήμερα ενός λεπτού σιγή τους συνανθρώπους μας  που δεν είναι πια μαζί μας ή που τραυματίστηκαν σοβαρά στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Στη συνέχεια τα παιδιά σχημάτισαν με τα σώματα και τα σακίδια τους  το μήνυμα: «ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΕΣ»