Αρχείο μηνός Δεκέμβριος 2017

ΨΗΦΙΣΜΑ

8o ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

20/12/2017

ΨΗΦΙΣΜΑ

Ο Διευθυντής και ο σύλλογος καθηγητών του 8ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου μετά  από το θλιβερό  άγγελμα  του θανάτου της πολυαγαπημένης συναδέλφου, φιλολόγου Ντιάνας  Μανουρά,  εκφράζει  τη  βαθύτατη  θλίψη  και  οδύνη    για  την  απώλειά της και αποφασίζει :

  1. Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στην οικογένεια της εκλιπούσης.
  2. Να παρευρεθεί στη νεκρώσιμη ακολουθία.
  3. Να συγκεντρώσει χρηματικό ποσό στη μνήμη της, και να το παραδώσει στην οικογένεια, για να το διαθέσει όπου αυτή επιθυμεί.
  4. Να ονομάσει την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου, αίθουσα «ΝΤΙΑΝΑ ΜΑΝΟΥΡΑ».
  5. Να δημοσιεύσει το παρόν ψήφισμα στην ιστοσελίδα του σχολείου και στον τοπικό τύπο.

 

Για το σύλλογο

Ο Διευθυντής

Παπαδάκης Ιωάννης

Αποτελέσματα διαγωνισμού EUROSCOLA

Ανακοινώθηκαν από τη ΔΔΕ Ν. Ηρακλείου τα αποτελέσματα του διαγωνισμού EUROSCOLA 2018. Η διεύθυνση και το διδακτικό προσωπικό συγχαίρουν τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου μας που διακρίθηκαν και τους εύχονται καλή πρόοδο.

Διοργάνωση δράσης με θέμα «Παιδί και Κάπνισμα»

Η Αντιδημαρχία Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Καινοτομίας Δ. Ηρακλείου σε συνεργασία με την «Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία» διοργανώνουν τη δράση «Παιδί και Κάπνισμα»,  στο πλαίσιο των εργασιών του Συνεδρίου ICE 2017, που θα φιλοξενηθεί στην πόλη του Ηρακλείου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί  την Πέμπτη  14 Δεκεμβρίου 2017  και ώρα 18:30 στη Βασιλική του Αγ. Μάρκου και απευθύνεται σε μαθητές όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης.