Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την επίσκεψη στη Νάντη

Ο Διευθυντής του 8ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 20883/ΓΔ4/12-02-2020, ΦΕΚ 456/τ.Β/13-02-2020 για τις Εκδρομές-Επαιδευτικές επισκέψεις  μαθητών και μαθητριών Δημοσίων και Ιδιωτικών σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης εντός και εκτός της χώρας,  ζητά την εκδήλωση ενδιαφέροντος από τα τουριστικά γραφεία για τη διοργάνωση εκπαιδευτικής  επίσκεψης έξι ημερών (06)  στη Νάντη της Γαλλίας, στο πλαίσιο εκπαιδευτικής μετακίνησης σε εκπαιδευτικό ίδρυμα του εξωτερικού κατόπιν πρόσκλησής του. Προβλέπεται να συμμετάσχουν περίπου 40 μαθητές και 3 ή 4 συνοδοί καθηγητές του σχολείου.

                             Γενικά χαρακτηριστικά της εκπαιδευτικής επίσκεψης

Η εκδρομή πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο διάστημα  26 Σεπτεμβρίου έως   και 1 Οκτωβρίου 2022. Προβλέπεται να συμμετάσχουν  περίπου 40  μαθητές και  3 ή 4 συνοδοί καθηγητές.

Προορισμός: Νάντη  Γαλλίας

  1. Μετάβαση Ηράκλειο – Νάντη με απευθείας πρωινή πτήση και επιστροφή Νάντη – Ηράκλειο με απευθείας βραδινή ή απογευματινή πτήση.
  • 1η Προσφορά : Πέντε (05) διανυκτερεύσεις στη Νάντη, σε δωμάτια δίκλινα ή τρίκλινα για  τους μαθητές (χωρίς προσθήκη μεταλλικών κλινών ή ράντσων)  και μονόκλινα για τους συνοδούς καθηγητές σε άριστη κατάσταση, κλιματιζόμενα και  με πρωινό σε ξενοδοχείο της Νάντης,  3 αστέρων και άνω, κοντά στη νοητή γραμμή που ενώνει το Λύκειο Lycée Eugène-Livet της πόλης με τον καθεδρικό ναό του αγίου Πέτρου και Παύλου και το  Μουσείο Φυσικής Ιστορίας.
  • 2η Προσφορά : Η προαναφερθείσα διαμονή  με ημιδιατροφή.

Πατήστε εδώ για να δείτε ολόκληρη την προκήρυξη.