Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την διοργάνωση της πολυήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής των μαθητών της Γ΄ Λυκείου του 8ου ΓΕΛ Ηρακλείου στη Θεσσαλονίκη

Ο Διευθυντής του 8ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου, σύμφωνα με την Υ.Α 20883/ΓΔ4/12-02-2020 (ΦΕΚ 456 Β) του Υ.ΠΑΙ.Θ., προκηρύσσει την εκδήλωση ενδιαφέροντος από τα τουριστικά γραφεία για τη διοργάνωση της πολυήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής των μαθητών της Γ΄ Λυκείου του 8ου ΓΕΛ Ηρακλείου στη Θεσσαλονίκη.

Γενικά χαρακτηριστικά της εκδρομής

Η εκδρομή, πρόκειται να πραγματοποιηθεί από τη Δευτέρα 06 Φεβρουαρίου μέχρι την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023. Προβλέπεται να συμμετάσχουν 124 μαθητές/τριες  και έξι (6) συνοδοί καθηγητές/τριες.

Α) μετάβαση αεροπορικώς από Ηράκλειο για Θεσσαλονίκη με απευθείας πρωινή πτήση της Αegean ή της Sky Express με δυνατότητα μεταφοράς όλων των συμμετεχόντων μαθητών/τριών και των συνοδών καθηγητών/τριών στην ίδια πτήση.

Β) επιστροφή αεροπορικώς από τη Θεσσαλονίκη στο Ηράκλειο με απευθείας απογευματινή ή βραδινή πτήση της Αegean ή της Sky Express με δυνατότητα μεταφοράς όλων των συμμετεχόντων μαθητών/τριών και των συνοδών καθηγητών/τριών στην ίδια πτήση.

Πατήστε εδώ για να δείτε όλη την προκήρυξη.