Πρόγραμμα Εθελοντισμού ‘Ηράκλειο 2022’

Σας γνωρίζουμε ότι η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος θα διοργανώσει στο Ηράκλειο της Κρήτης τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Beach Handball Ανδρών- Γυναικών και Εφήβων- Νεανίδων το διάστημα 14-26 Ιουνίου 2022.

Στο κορυφαίο event θα πάρουν μέρος 64 χώρες, 32 στο τουρνουά των Ανδρών- Γυναικών και 32 στο τουρνουά των Εφήβων- Νεανίδων, οι οποίες θα προέρχονται από όλες τις Ηπείρους, από όλο τον κόσμο. Συνολικά οι συμμετέχοντες αναμένεται να ξεπεράσουν τους 2.000, συμπεριλαμβανομένων αθλητών, προπονητών, διαιτητών, στελεχών και επισήμων, χωρίς να υπολογίζονται οι εκατοντάδες συγγενείς, συνοδοί φίλαθλοι που θα ακολουθήσουν τις ομάδες, αλλά και οι χιλιάδες παραθεριστές που θα περάσουν από την παραλία του Καρτερού εκείνο το διάστημα.

Το Πρόγραμμα Εθελοντισμού ‘Ηράκλειο 2022’ για το 2022 IHF Youth and Senior Beach Handball World Championships απευθύνεται σε άτομα άνω των 16 ετών. Οι αιτούντες εθελοντές θα πρέπει να είναι εμβολιασμένοι κατά της Covid-19 ή να διαθέτουν πιστοποιητικό νόσησης σε ισχύ κατά τη διάρκεια της εθελοντικής τους υπηρεσίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν την Αίτηση Εθελοντισμού ακολουθώντας το σύνδεσμο: https://handball.org.gr/beach-handball/2739-programma-ethelontismou-irakleio-2022

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση σχετικά με το Πρόγραμμα Εθελοντισμού, επικοινωνήστε στην ηλεκτρονική διεύθυνση:  volunteer@hhf.org.gr

Πατήστε εδώ για να δείτε το Δελτίο Τύπου.