90 Χρόνια FIBA – Τριήμερες εκδηλώσεις στο Ηράκλειο

Το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου, εορτάζοντας τα 90 χρόνια από την ίδρυση της FIBA, προσκαλεί όλους τους φίλους του αθλητισμού και του μπάσκετ, μικρούς και μεγάλους, σε ένα τριήμερο μπασκετικής πανδαισίας στις 13, 14 και 15 Μαΐου, γεμάτο μπασκετικές εκπλήξεις και πολλά δώρα!
Δηλώστε συμμετοχή για τους αγώνες 3Χ3 εδώ: https://play.fiba3x3.com/events/f006d129-0190-4a1f-98e6-b15407475dfe και θα σας περιμένουν αστέρες του μπάσκετ που έγραψαν τη δική τους
ιστορία στο αγαπημένο μας άθλημα. Εκτός από τους αγώνες 3Χ3 με τη δική σας συμμετοχή, θα πραγματοποιηθούν σειρά αγώνων γυναικών και κορασίδων, αθλητών με αμαξίδιο και βετεράνων αθλητών, που θα βρεθούν στο Ηράκλειο για τις γιορτινές εκδηλώσεις.
Το βράδυ του Σαββάτου, στις 14 Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί το λαμπερό Gala, με βραβεύσεις σπουδαίων προσωπικοτήτων και πρωταγωνιστών του μπάσκετ της Κρήτης.
Η σπουδαία αυτή γιορτή πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Αθλητισμού, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.
Τα έσοδα όλων των εκδηλώσεων θα διατεθούν, σε συνεργασία με το «ΘΕΜΑ 117Α Λέσχες Lions Νοτίου Ελλάδος», ως συνεισφορά αγοράς ενός θερμικού κυκλοποιητή για παιδιά με καρκίνο.
Ραντεβού όλων των φίλων του μπάσκετ και του αθλητισμού στο Λίντο, στις 13, 14 και 15 Μαΐου.

Πατήστε εδώ για να δείτε την αφίσα της εκδήλωσης.