Πανελλαδικές 2021: Υπηρεσία ενημέρωσης για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού από το ΕΛΜΕΠΑ

Το Γραφείο Διασύνδεσης & Σταδιοδρομίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΛΜΕΠΑ) θα παρέχει δωρεάν ενημέρωση για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου των μαθητών που συμμετείχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία θα αφορά αποκλειστικά τα επιστημονικά αντικείμενα των 11 Τμημάτων του ΕΛΜΕΠΑ και θα προσφέρεται από τις 12 Ιουλίου 2021 έως την καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των μηχανογραφικών δελτίων από τους υποψήφιους φοιτητές. Το Γραφείο Διασύνδεσης του ΕΛΜΕΠΑ θα παρέχει πληροφόρηση από Δευτέρα έως Παρασκευή κατά τις ώρες 12:00 – 15:00 στο τηλέφωνο 2810-379335.

Η υπηρεσία εντάσσεται στο πλαίσιο της δράσης “Μαθαίνω για το ΕΛΜΕΠΑ – Επιλέγω ΕΛΜΕΠΑ”, η οποία περιλαμβάνει και τις ακόλουθες ενέργειες που αφορούν τους υποψήφιους φοιτητές:

στο οποίο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν συνοπτικά όλα τα Τμήματα του ΕΛΜΕΠΑ με οπτικοακουστικό υλικό και μέσω φόρμας να κανονίσουν διαδικτυακό ραντεβού για να μάθετε περισσότερα για το Τμήμα που τους ενδιαφέρει.

  • Playlists στο Youtube:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLJW0Ip-ZArfRThtlfSgmu7nEzAuscs7JJ  https://www.youtube.com/playlist?list=PLpVXnpFccFumMaxmC6l0EIzcfgzjwQGIa

όπου οι ενδιαφερόμενοι θα δουν τα video παρουσίασης των Τμημάτων του ΕΛΜΕΠΑ.