Ανακοίνωση της 🔊📄📱💻βαθμολογίας των 👩🧑🎯🏆πανελλαδικών εξετάσεων

Η ανακοίνωση της βαθμολογίας των πανελλαδικών εξετάσεων προγραμματίζεται να γίνει την Παρασκευή 9-7-2021, ημέρα κατά την οποία θα λειτουργήσουν όλα τα ΓΕΛ. Οι καταστάσεις με τις βαθμολογίες δεν θα έχουν ονόματα, αλλά τον κωδικό υποψηφίου, και θα αναρτηθούν στα λύκεια μετά τις 13.00.

Πατήστε εδώ για να δείτε την εγκύκλιο.

Οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2021 έχουν τη δυνατότητα, έως και την Τρίτη 6 Ιουλίου, να καταχωρίσουν τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου στην πλατφόρμα: https://smsresults.minedu.gov.gr/, προκειμένου να ενημερωθούν με γραπτό μήνυμα SMS για τη βαθμολογία τους και για τη Σχολή/το Τμήμα εισαγωγής τους.

Επίσης, από την εφαρμογή του ΥΠΑΙΘ results.it.minedu.gov.gr, οι υποψήφιοι θα μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά για τη βαθμολογία τους και τη σχολή εισαγωγής τους, πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και το αρχικό γράμμα από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο, σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος διδασκόντων εύχεται στους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου μας καλά αποτελέσματα και η ανταμοιβή τους να είναι ανάλογη της προσπάθειάς που έκαναν.