Η Εγκύκλιος για την εισαγωγή των υποψηφίων στις Αστυνομικές Σχολές

Εκδόθηκε από το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας η εγκύκλιος , η οποία ορίζει όλες τις λεπτομέρειες, για την εισαγωγή των υποψηφίων στις Αστυνομικές Σχολές.

Οι υποψήφιοι/ες υποχρεούνται να υποβάλουν αυτοπροσώπως στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας ή διαμονής τους τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, προσκομίζοντας παράλληλα το δελτίο εξεταζομένου/ης υποψηφίου/ας του Υ.ΠΑΙ.Θ. ή φωτοαντίγραφο της Αίτησης – Δήλωσης που υπέβαλαν στο Υ.ΠΑΙ.Θ. για τη συμμετοχή τους στις πανελλαδικές εξετάσεις και το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή τον κατά περίπτωση νόμιμο τίτλο παραμονής για τους ομογενείς,  μέχρι την ώρα 15.00 της 27-02-2022.

Για τον τόπο και το χρόνο διεξαγωγής των προκαταρκτικών εξετάσεων και για το πρόγραμμα εξέτασης, οι υποψήφιοι/ες θα ενημερώνονται με δική τους ευθύνη από www.hellenicpolice.gr ή www.astynomia.gr και από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας και τα Αστυνομικά Τμήματα, όταν εκδοθεί.

Το πρόγραμμα θα εκδοθεί αμέσως μετά την καταληκτική ημερομηνία (27-02-2022) υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στο διαγωνισμό και οι προκαταρκτικές εξετάσεις εκτιμάται ότι θα διεξαχθούν κατά τους μήνες Μάρτιο – Απρίλιο.

Πατήστε εδώ για να δείτε την εγκύκλιο.