Υποβολή Αίτησης–Δήλωσης για συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις ΓΕΛ έτους 2020

Όλοι οι υποψήφιοι για συμμετοχή στις Πανελλαδικές εξετάσεις του 2020 των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ), για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, πρέπει να υποβάλουν στο Λύκειό τους Αίτηση-Δήλωση (Α-Δ) υποψηφιότητας συμμετοχής στις εξετάσεις αυτές. Η προθεσμία για φέτος ορίζεται από την Δευτέρα 30 Μαρτίου ως και την Πέμπτη 9 Απριλίου 2020 για όλους τους υποψηφίους. Επισημαίνεται ότι η ανωτέρω προθεσμία πρέπει να τηρηθεί από όλους τους υποψηφίους.

!!!!!! Σημαντική επισήμανση: Η αποστολή της Αίτησης – Δήλωσης σας να γίνει στο email του σχολείου: mail@8lyk-irakl.ira.sch.gr . Στο email αποστολής της Αίτησης-Δήλωσης να γράψετε το τμήμα Γενικής Παιδείας και προσανατολισμού ή την ένδειξη Απόφοιτος. Για κάθε απορία ή προβληματισμό σας να επικοινωνείτε με το σχολείο μέσω του παραπάνω email. Η διαδικασία καταχώρησης από το σχολείο θα γίνει έγκαιρα και έγκυρα όπως και τα προηγούμενα χρόνια, γιαυτό δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Το σχολείο στηρίζει την προσπάθειά σας γνωστικά, παιδαγωγικά και διαδικαστικά και σας εύχεται υγεία και επιτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Πατήστε εδώ για να δείτε την εγκύκλιο για τα ΓΕΛ με το νέο σύστημα.

Πατήστε εδώ για να δείτε την εγκύκλιο για τους απόφοιτους με το παλαιό σύστημα

Πατήστε εδώ για να δείτε την εγκύκλιο για την υποβολή δικαιολογητικών για προφορική ή γραπτή εξέταση υποψηφίων με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή ειδικές μαθησιακές δυσκολίες

Δείτε το δελτίο τύπου του Υ.ΠΑΙ.Θ. σε αυτό το σύνδεσμο: https://www.minedu.gov.gr/exetaseis-2/to-thema-exetaseis