79ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός (Π.Μ.Δ.) στα Μαθηματικά «Ο ΘΑΛΗΣ»

Ο 79ος  Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός (Π.Μ.Δ.) στα Μαθηματικά, «Ο ΘΑΛΗΣ», που διοργανώνει η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία (Ε.Μ.Ε.) θα διεξαχθεί το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 9.00 π.μ. Ο διαγωνισμός απευθύνεται στους μαθητές/τριες των Β΄ και Γ΄ τάξεων των Γυμνασίων της χώρας, καθώς και όλων των τάξεων των Γενικών και των Επαγγελματικών Λυκείων της χώρας, οι οποίοι και θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018.

Η συμμετοχή των μαθητών/τριών στον διαγωνισμό είναι προαιρετική και η συμμετοχή των εκπαιδευτικών εθελοντική.

Ο διαγωνισμός θα γίνει στο διδακτήριο του 4ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου– Φιλιππουπόλεως  45- Θέρισος, Τ.Κ. 71305, το Σάββατο  10  Νοεμβρίου 2018  και ώρα 9.00 π.μ.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες πρέπει να βρίσκονται εκεί από τις 8.30΄ το πρωί και να έχουν μαζί τους ό,τι χρειάζονται για να γράψουν (στυλό, γεωμετρικά όργανα κλπ, εκτός από χαρτί). Επίσης, πρέπει να φέρουν μαζί τους το δελτίο συμμετοχής που θα πάρουν από το σχολείο τους και την αστυνομική τους ταυτότητα. Εάν κάποιος μαθητής ή μαθήτρια δεν έχει αστυνομική ταυτότητα,  πρέπει να φροντίσει να παρουσιάσει κάποιο έγγραφο στοιχείο με φωτογραφία, ώστε να διαπιστωθεί η ταυτότητά του, γιατί διαφορετικά δε  θα επιτραπεί η συμμετοχή του στο διαγωνισμό.