11ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας

Σας ενημερώνουμε ότι το11ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας θα διεξαχθεί σε υβριδική μορφή σε όλη την Ελλάδα και στις πόλεις : Άγιο Νικόλαο, Αγρίνιο, Αθήνα, Βόλο, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Καλαμάτα, Καστοριά, Κοζάνη, Λάρισα, Μυτιλήνη, Πάτρα, Πειραιά, Πύργο Ηλείας, Σύρο, Σπάρτη, Τρίκαλα, Τρίπολη και Χανιά, το διάστημα 10 έως και 14 Μαΐου 2022.

Ειδικότερα για τις Περιφερειακές Ενότητες Ηρακλείου, Ρεθύμνου και Λασιθίου το 11ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 12, την Παρασκευή 13 και το Σάββατο 14 Μαΐου 2022 στο Ηράκλειο.

Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί Πληροφορικής, που μαζί με τους μαθητές/-τριες τους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν εκπροσωπώντας το σχολείο τους, να συμπληρώσουν:

– τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος https://forms.gle/v97MyntRFYU7jRRm9 όχι αργότερα από την 10η Απριλίου 2022 (τελευταία προθεσμία). Στη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
καταγράφονται στοιχεία επικοινωνίας όσων εκπαιδευτικών προτίθενται να συμμετάσχουν στο φεστιβάλ και η δήλωση προτίμησής τους για την ημέρα παρουσίασης του έργου και

– τη φόρμα υποβολής έργου https://tinyurl.com/ergo-11digifest μέχρι και την 9η Μαΐου 2022. Με την ενέργεια αυτή γίνεται και η αυτόματη ανάρτηση του μαθητικού έργου στον εκθεσιακό χώρο http://ira.digifest.info.

https://drive.google.com/drive/folders/1m10QQS6VQnFzsrF7VArUE0wcV57kyJyk?usp=sharingΠατήστε εδώ για να δείτε τα σχετικά έγγραφα.