Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την διοργάνωση της πολυήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής των μαθητών της Γ΄Λυκείου σε Βόλο – Θεσσαλονίκη.

Ο Διευθυντής του 8ου Γ. Λυκείου Ηρακλείου, σύμφωνα με την Υ.Α 33120/ΓΔ4/28-02-2017(ΦΕΚ 681/Β/06-03-2017) του ΥΠ.Π.Ε.Θ., προκηρύσσει την εκδήλωση ενδιαφέροντος από τα τουριστικά γραφεία για τη διοργάνωση της πολυήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής των μαθητών της Γ΄ Λυκείου του 8ου ΓΕΛ Ηρακλείου σε Βόλο – Θεσσαλονίκη.

Γενικά χαρακτηριστικά της εκδρομής

1. Η εκδρομή, πρόκειται να πραγματοποιηθεί από το Σάββατο 08 Φεβρουαρίου 2020 (αναχώρηση) μέχρι την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020 (επιστροφή).

2. Προβλέπεται να συμμετάσχουν περίπου 145  μαθητές/τριες  και επτά (7) συνοδοί καθηγητές/τριες.

3. Μετάβαση Ηράκλειο – Βόλος – Θεσσαλονίκη και επιστροφή στο Ηράκλειο:

α) μετάβαση ακτοπλοϊκώς από το Ηράκλειο στον Πειραιά με Minoan Lines ή ANEK/SUPERFAST και μετάβαση οδικώς στο Βόλο.

β) επιστροφή αεροπορικώς από τη Θεσσαλονίκη στο Ηράκλειο με απευθείας απογευματινή πτήση της Αegean ή της Ellinair με δυνατότητα μεταφοράς όλων των συμμετεχόντων μαθητών/τριών και των συνοδών καθηγητών/τριών στην ίδια πτήση.

4. Δύο (2) διανυκτερεύσεις στο Βόλο σε κεντρικό ξενοδοχείο 3 ή παραπάνω αστέρων  σε δωμάτια δίκλινα ή τρίκλινα και τρεις (3) διανυκτερεύσεις στη Θεσσαλονίκη σε ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης  4 αστέρων, σε δωμάτια δίκλινα ή τρίκλινα (ΟΧΙ τετράκλινα και χωρίς προσθήκη μεταλλικών κλινών ή ράντσων) για τους μαθητές και μονόκλινα για τους συνοδούς καθηγητές σε άριστη κατάσταση, κλιματιζόμενα, με πρωινό.

Πατήστε εδώ για να δείτε όλη την προκήρυξη.