Μηχανογραφικό δελτίο ΓΕΛ για τις πανελλαδικές εξετάσεις 2019

Στην ιστοσελίδατου ΥΠ.Π.Ε.Θ., στο σύνδεσμο ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ έχουν αναρτηθεί τα μηχανογραγικά δελτία που θα συμπληρώσουν φέτος οι υποψήφιοι και οι υποψήφιες για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Το μηχανογραφικό δελτίο ΓΕΛ 2019 με τα 4 Επιστημονικά Πεδία, για τους υποψήφιους που συμμετέχουν στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις ΓΕΛ και για τους υποψήφιους του 10% των θέσεων εισακτέων, χωρίς νέα εξέταση, με τελευταίο έτος συμμετοχής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις το 2018. Πατήστε εδώ για να το κατεβάσετε.

Το μηχανογραφικό δελτίο ΓΕΛ 2019 με τα 5 Επιστημονικά Πεδία για τους υποψήφιους του 10% των θέσεων εισακτέων, χωρίς νέα εξέταση, με τελευταίο έτος συμμετοχής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις το 2017. Πατήστε εδώ για να το κατεβάσετε.

Σας υπενθυμίζουμε ότι το Τμήμα Συμβουλευτικής και Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού του Κέντρου Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (Κ.Ε.Σ.Υ.) Ηρακλείου, λειτουργεί καθημερινά 8:00-14:00 και Δευτέρα-Τρίτη 13:00-19:00. Οι υπηρεσίες του παρέχονται δωρεάν στα γραφεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, Μονοφατσίου 8, 2ος όροφος. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.