Ανάθεση της εκπαιδευτικής επίσκεψης της Β΄ τάξης στην Πάτρα

Σύμφωνα με την ΥΑ 33120/ΓΔ4/28-2-2017 (ΦΕΚ 681/τΒ/6-3-2017) του ΥΠ.Π.Ε.Θ, ανακοινώνεται ότι το 8ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου, μετά τη σχετική προκήρυξη και την αξιολόγηση των προσφορών από την αρμόδια επιτροπή,  ανέθεσε τη διοργάνωση της εκπαιδευτικής επίσκεψης των μαθητών της Β΄ τάξης του 8ου ΓΕΛ Ηρακλείου στην Πάτρα, από την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019 μέχρι την Κυριακή 21 Απριλίου 2019, στο ταξιδιωτικό γραφείο LANDMARKS TRAVEL και ειδικότερα για την προσφορά μετάβασης ακτοπλοϊκώς από το Ηράκλειο στον Πειραιά με  πλοίο της γραμμής  (ΑΝΕΚ/SUPERFAST) και από τον Πειραιά με λεωφορείο στην Πάτρα και επιστροφή από την Πάτρα με λεωφορείο στον Πειραιά και ακτοπλοϊκώς από τον Πειραιά  στο Ηράκλειο με  πλοίο της γραμμής  (ΑΝΕΚ/SUPERFAST). Διαμονή στο  Hotel  ΠΑΤΡΑ PALACE 4*, κρίνοντας την προσφορά αυτή ως :

  • απόλυτα σύμφωνη με τις προϋποθέσεις της σχετικής πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος
  • την πλέον συμφέρουσα οικονομικά.

 

Συνολικά κατατέθηκαν στη διεύθυνση του Σχολείου προσφορές από τρία (3) ταξιδιωτικά γραφεία.

Με  τη σειρά πρωτοκόλλησης είναι τα εξής:

  1. VAI TRAVEL, 2. LE GRAND TRAVEL και 3. LANDMARKS TRAVEL οι οποίες δημοσιοποιούνται και στην ιστοσελίδα του σχολείου μας.

Επίσης, το ταξιδιωτικό γραφείο CONNECTION TRAVEL έστειλε προσφορά με email που ανοίγει με κωδικό. Η προσφορά αυτή δεν είναι σύμφωνη με την προκήρυξη και δεν εξετάστηκε από την επιτροπή.,

Υπενθυμίζεται ότι, βάσει της παραγράφου 2 του άρθρου 13 της προαναφερθείσας υπουργικής απόφασης, η προθεσμία για πιθανές ενστάσεις λήγει την Πέμπτη 20/12/2018 και ώρα 14:00, οπότε και θα πρέπει να έχουν υποβληθεί στο γραφείο της διεύθυνσης του σχολείου.