Comenius: «My culture – your culture – our culture»

Κατά τη διετία 2010 ? 2012 το σχολείο μας (8ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου Κρήτης) υλοποίησε το πρόγραμμα πολυμερούς σχολικής σύμπραξης Comenius με τίτλο με τίτλο: «My culture – your culture – our culture».

Στο πρόγραμμα συμμετείχαν, εκτός από το δικό μας, τα παρακάτω σχολεία:

  1. Berufliche Oberschule, Staatliche Fachoberschule und Berufsoberschule Weiden (ΓΕΡΜΑΝΙΑ)
  2. It?-Savon koulutuskuntayhtym?, Savonlinna ammatti-ja aikuisopisto (ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ)
  3. K?ksal Toptan Lisesi (ΤΟΥΡΚΙΑ)
  4. Shawlands Academy (ΣΚΩΤΙΑ)

Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε από τους καθηγητές του σχολείου μας:

  1. Παπαδάκη Ιωάννη
  2. Καλογεράκη Μιχαήλ
  3. Χριστινίδου Ελευθερία
  4. Ταμπουρατζή Ζαχαρένια
  5. Καρτσάκη Στυλιανή

Τη σχολική χρονιά 2010-2011 συμμετείχαν στο πρόγραμμα 33 μαθητές και μαθήτριες της Β’ Λυκείου και πραγματοποιήθηκαν 17 διακρατικές κινητικότητες μαθητών. Στα πλαίσια του προγράμματος πραγματοποιήθηκαν δύο εκπαιδευτικά ταξίδια στη Γερμανία και στην Φινλανδία αντίστοιχα, στα οποία πήραν μέρος συνολικά 24 καθηγητές και μαθητές.

Τη σχολική χρονιά 2011-2012 συμμετείχαν στο πρόγραμμα 24 μαθητές και μαθήτριες της Β’ Λυκείου και πραγματοποιήθηκαν 17 διακρατικές κινητικότητες μαθητών. Στα πλαίσια του προγράμματος πραγματοποιήθηκαν δύο εκπαιδευτικά ταξίδια στην Τουρκία και στην Σκωτία αντίστοιχα, στα οποία πήραν μέρος συνολικά 23 καθηγητές και μαθητές.

Σε κάθε μαθητή που συμμετείχε στο πρόγραμμα δόθηκε βεβαίωση συμμετοχής και cd με τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν κατά τη υλοποίηση του προγράμματος. Οι εργασίες αυτές καθώς και η τελική έκθεση αξιολόγησης του προγράμματος είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα του σχολείου μας. Επιλεγμένες εργασίες από όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα είναι αναρτημένες στη ιστοσελίδα του Ευρωπαϊκού κοινού θησαυρού.

Υλικό για κατέβασμα:

Αφήστε μια απάντηση