«7ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός “Κύπρος-Ελλάδα-Ομογένεια: Εκπαιδευτικές Γέφυρες” για μαθητές/τριες Π.Ε. και Δ.Ε. της Ελλάδας, της Κύπρου και Ομογένειας – σχ. έτος 2020- 2021».

Σας ενημερώνουμε οτι ο 7ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός “Κύπρος-Ελλάδα-Ομογένεια: Εκπαιδευτικές Γέφυρες” για μαθητές/τριες Π.Ε. και Δ.Ε. της Ελλάδας, της Κύπρου και Ομογένειας για το σχολικό έτος 2020- 2021 που συνδιοργανώνουν η Διεύθυνση Π.Ε. Σερρών, το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης και Ψηφιακών Μέσων του Υ.ΠΑΙ.Θ., το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) και η Πρεσβεία της Κύπρου στην
Αθήνα/Μορφωτικό Γραφείο/Σπίτι Κύπρου, ξεκινάει στις 21 Σεπτεμβρίου 2020 και λήγει στις 26 Μαρτίου του 2021.

Τον Απρίλιο του 2021 θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα της αξιολόγησης. Οι καλύτερες μαθητικές δημιουργίες θα βραβευθούν σε ειδική εκδήλωση (που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο ή το φθινόπωρο του 2021 στη Λευκωσία, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου ή στην αίθουσα τελετών της Παγκύπριας Οργάνωσης Ελλήνων Δασκάλων).

Τα σχολεία που θέλουν να λάβουν μέρος πρέπει να εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής με ένα απλό email στο serreschools@gmail.com ως τις 30 Νοεμβρίου 2020.

Πατήστε εδώ για να δείτε την Προκήρυξη.