Αρχείο ημέρας 31 Ιανουαρίου 2022

Μαθητικός Διαγωνισμός STEM STARS GREECE

Σας ενημερώνουμε ότι η Πρεσβεία των Η.Π.Α. στην Αθήνα, σε συνεργασία με τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό SciCo, διοργανώνουν τον Μαθητικό Διαγωνισμό STEM STARS GREECE, ο οποίος έχει σκοπό να υποστηρίξει, να αναδείξει και να επιβραβεύσει μαθητές/τριες 14 έως 18 ετών (Γ’ Γυμνασίου-Γ’ Λυκείου) με ενδιαφέρον στις φυσικές επιστήμες, την τεχνολογία, τη μηχανική ή τα μαθηματικά (STEM).
Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να περιηγηθούν στη διεύθυνση https://stemstarsgreece.athens-science-festival.gr/ ή να επικοινωνήσουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση stemstarsgreece@gmail.com.

Πατήστε εδώ για να δείτε το δελτίο Τύπου.

Προκήρυξη για την εισαγωγή και κατάταξη σπουδαστών -τριών στα Ανώτατα Στρατιωτικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΑΣΕΙ) και στις Ανώτερες Στρατιωτικές Σχολές Υπαξιωματικών (ΑΣΣΥ)

Σας ενημερώνουμε ότι ανακοινώθηκε η προκήρυξη του διαγωνισμού για την εισαγωγή και κατάταξη σπουδαστών -τριών στα Ανώτατα Στρατιωτικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΑΣΕΙ) και στις Ανώτερες Στρατιωτικές Σχολές Υπαξιωματικών (ΑΣΣΥ)κατά το ακαδημαϊκό έτος 2022 – 2023. Η υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων – δικαιολογητικών (μέσω σχετικής εφαρμογής στην ηλεκτρονική διεύθυνση  https://www.asei-assy.mil.gr) ξεκινάει από αύριο Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022 έως την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου για τους Έλληνες του εσωτερικού, ενώ η αντίστοιχη διαδικασία για τους Έλληνες του εξωτερικού θα διενεργηθεί το διάστημα από 6 – 20 Ιουλίου. Όσον αφορά τον αριθμό των υποψήφιων που θα εισαχθούν στις στρατιωτικές σχολές των Ενόπλων Δυνάμεων, θα ανακοινωθεί με συμπληρωματική προκήρυξη.

Πατήστε εδώ για να δείτε την Προκήρυξη.

Ευχαριστήρια επιστολή προς το σύλλογο γονέων & κηδεμόνων του 8ου ΓΕ. Λ. Ηρακλείου

Σήμερα Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022,  ο σύλλογος γονέων &  κηδεμόνων του σχολείου μας έκοψε δύο βασιλόπιτες, μία για  τους μαθητές και τις μαθήτριες και μία για τους εκπαιδευτικούς και το λοιπό προσωπικό του σχολείου μας και αντάλλαξε ευχές με εκπροσώπους των μαθητικών κοινοτήτων και εκπαιδευτικούς. Ο σύλλογος γονέων  & κηδεμόνων παρέχει στους μαθητές και τις μαθήτριες του τμήματος  Α3,  που πέτυχαν το φλουρί,  εισιτήριο για την ομαδική παρακολούθηση κινηματογραφικής ταινίας και δύο λογοτεχνικά βιβλία  στον τυχερό της δεύτερης  βασιλόπιτας.

Η διεύθυνση και ο σύλλογος διδασκόντων του σχολείου ευχαριστεί θερμά το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων για την ευγενική του προσφορά.