Αρχείο ημέρας 23 Οκτωβρίου 2020

Επικαιροποιημένο ωράριο διεξαγωγής μαθημάτων και διαλειμμάτων ωρολόγιου προγράμματος- Aίθουσες διδασκαλίας των τμημάτων της Α’, Β’ & Γ’ τάξης

Πατήστε εδώ για να δείτε το επικαιροποιημένο ωράριο διεξαγωγής  μαθημάτων και διαλειμμάτων του ωρολόγιου προγράμματος του σχολείου.

Πατήστε εδώ για να δείτε τις αίθουσες διδασκαλίας όλων των τμημάτων της Α’, Β’ και Γ’ τάξης του σχολείου.

3ος Διεθνής Μαθητικός Διαγωνισμός Οπτικοακουστικής Δημιουργίας «Τα σχολεία εκπέμπουν στην ΕΡΤ»

Σας ενημερώνουμε για την προκήρυξη του 3ου Διεθνή Μαθητικού Διαγωνισμού Οπτικοακουστικής Δημιουργίας «Τα σχολεία εκπέμπουν στην ΕΡΤ» για τους/τις μαθητές/μαθήτριες όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων της Ελλάδας και της Ομογένειας, δημόσιων και ιδιωτικών που διοργανώνουν η Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων σε συνεργασία με το Αρχείο της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε..
Σκοπός του διαγωνισμού είναι η αξιοποίηση και χρήση των οπτικοακουστικών τεκμηρίων του Αρχείου της ΕΡΤ στη δημιουργία μαθητικών ταινιών μικρού μήκους ώστε να αναδειχθεί η οπτικοακουστική μας κληρονομιά με τη ματιά των νεότερων γενεών.

Πατήστε εδώ για να δείτε την Προκήρυξη.

Πανελλαδικός Μαθητικός Διαγωνισμός με τίτλο: «Let’s move» για μαθητές/τριες Π.Ε. και Δ.Ε. – σχολικό έτος 2020-2021.

Σας ενημερώνουμε για την προκήρυξη του Πανελλαδικού Μαθητικού Διαγωνισμού με τίτλο: «Let’s move» για μαθητές/τριες Π.Ε. και Δ.Ε. – σχολικό έτος 2020-2021 που διοργανώνεται από το σωματείο «Ορίζοντες» σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίαςιίαο (ΣΕΦΑΑ) για τη συμβολή της σωματικής άσκησης στην υγεία και την κοινωνική ένταξη.

Ο εν λόγω διαγωνισμός αναμένεται να υλοποιηθεί από το Νοέμβριο του 2020 έως και τον Απρίλιο του 2021. Οι σχολικές μονάδες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020.

Πατήστε εδώ για να δείτε την Προκήρυξη.

3ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Γρίφων, Λογικής και Μαθηματικών με τίτλο: «Πρωταγόρας ο Αβδηρίτης» για το σχολικό έτος 2020-2021

Σας ενημερώνουμε για την έγκριση του 3ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Γρίφων, Λογικής και Μαθηματικών με τίτλο: «Πρωταγόρας ο Αβδηρίτης» που απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες όλων των τάξεων των Γυμνασίων και των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων της χώρας, για το σχολικό έτος 2020-2021.

Πατήστε εδώ για να δείτε το σχετικό έγγραφο.