Αρχείο ημέρας 6 Μαρτίου 2020

Αναστολή του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Φυσικής

Σας γνωστοποιούμε ότι, ύστερα από ενημέρωση του φορέα διοργάνωσης, αναστέλλονται οι ακόλουθοι μαθητικοί διαγωνισμοί:

Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Φυσικής Γυμνασίου “Αριστοτέλης” 2020 για τους/τις μαθητές/τριες των Α’, Β’, Γ’ τάξεων των Γυμνασίων της χώρας, Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Φυσικής Λυκείου “Αριστοτέλης” 2020 για τους/τις μαθητές/τριες της Α’, Β’, Γ’ (α’ φάση) τάξης των Λυκείων, Γενικών και Επαγγελματικών, της χώρας που διοργανώνουν το Πανεπιστήμιο Αθηνών / Τμήμα Φυσικής και η Ελληνική Εταιρεία Φυσικής για την Επιστήμη και την Εκπαίδευση και επρόκειτο να διενεργηθούν στις 07 Μαρτίου 2020, ημέρα Σάββατο και ώρα 9:30.

Πανελλήνια ημέρα κατά της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού – Δελτίο τύπου

Με αφορμή την 6η Μαρτίου, Πανελλήνια ημέρα κατά της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού, το 8ο ΓΕΛ Ηρακλείου προσκάλεσε την κ. Όλγα Μπελιβάνη, συγγραφέα και την κ. Ελένη Γερακάκη, ψυχολόγο, οι οποίες σήμερα Παρασκευή 06-03-2020 στο πλαίσιο δύο σχολικών ωρών συνομίλησαν με τις μαθήτριες και τους μαθητές τμημάτων της Α’ τάξης του σχολείου μας.

Η Διεύθυνση και ο σύλλογος διδασκόντων ευχαριστεί θερμά την κ. Μπελιβάνη και την κ. Γερακάκη για την ανταπόκρισή τους στην προσπάθεια του σχολείου μας να εφοδιάσει τα παιδιά με γνώσεις και εμπειρίες χρήσιμες για την διαμόρφωση της προσωπικότητάς τους, στο πλαίσιο της μη τυπικής εκπαίδευσης.