Αρχείο μηνός Ιούνιος 2017

Βαθμολογίες πανελλαδικών, υπολογισμός μορίων και δήλωση Μηχανογραφικού

Βάσει δημοσιευμάτων αναμένονται, την Παρασκευή 30/6/2017 οι βαθμολογίες των υποψηφίων στα μαθήματα των  Πανελληνίων εξετάσεων.

  1. Οι υποψήφιοι, θα μπορούν μετά την επίσημη ανάρτηση αυτών, να επισκέπτονται τον ιστότοπο https://results.it.minedu.gov.gr ή να προσέλθουν στο σχολείο τους, όπου μετά από έλεγχο θα αναρτηθούν οι βαθμολογίες.
  2. Στη συνέχεια θα μπορούν να υπολογίσουν τα μόρια που συγκέντρωσαν σε κάθε πεδίο:
  3. Για απορίες σχετικά με τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού σας διαβάστε https://www.minedu.gov.gr/exetaseis-2/to-thema-exetaseis ή επισκεφθείτε το σχολείο σας και το ΚΕΣΥΠ για πληρέστερη ενημέρωση.

Όλοι οι παραπάνω σύνδεσμοι υπάρχουν στον παρόντα ιστότοπο, στο μενού «Πανελλαδικές»

1ο Μαθητικό Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ του Δήμου Ηρακλείου

Ξεκίνησε χθες, Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017 με την Παράσταση Λόγου και Μουσικής, με τίτλο: «Μ?σ΄,  ?γε, Καλλιόπα, θύγατερ Διός». Μια δημιουργική συνάντηση με την Αρχαϊκή Λυρική Ποίηση,το 1ο Μαθητικό Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ με τίτλο: «Είμαι και εγώ εδώ» που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Παιδείας του Δήμου Ηρακλείου σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου. Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Το Φεστιβάλ  θα διαρκέσει έως και την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017.

Διαδικασίες για την υποβολή Μηχανογραφικών Δελτίων

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι οι διαδικασίες για την υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων (Μ.Δ.) 2017 ξεκινούν από την Τετάρτη 21-6-2017 και ολοκληρώνονται την Παρασκευή  14-7-2017.
Πιο συγκεκριμένα οι υποψήφιοι που ενδιαφέρονται να υποβάλουν Μ.Δ. θα απευθυνθούν στο Λύκειό τους από την Τετάρτη 21 Ιουνίου και μετά για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password). Με αυτόν τον προσωπικό κωδικό θα μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr, να μελετούν το Μ.Δ. και σε πρώτο στάδιο να κάνουν κάποιες προσωρινές προτιμήσεις (Προσωρινή Αποθήκευση).
Για περισσότερες πληροφορίες…ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΕΔΩ.